Novi postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
O serijama / Odg: Twin Peaks
« zadnji post Tony Soprano Danas u 00:28:26 »
Stigao sam do pola 2 sezone, jednostavno serija koja vuče svojim stilom i atmosferom.
Spoiler for Hiden:
Jedino Dona i Džejms počinju da smaraju, mešaju se u priču ko Dijamant margarin. Smatram da su prerano otkrili foru sa Bobom (mislim bar smo skontali o čemu se radi, ovde nikad nije sve načisto), vidi se Linčovo neučestvovanje u projektu koje malo kvari kvalitet druge sezone ali videćemo kako će završiti.
2

Opis:
Troje terorista u stanu u Londonu sastavljaju bombu, a kada dobiju dojavu o dolasku policije, beže i zatvaraju se u restoran u kojem za taoce uzimaju goste. Ono što su predvideli je da je bomba koju imaju ustvari crvena živa, visoko tehnološko oružje čija upotreba može imati nesagledive posledice.

Žanr: kriminalistički, drama, triler
Zemlja: Ujedinjeno Kraljevstvo
Jezik: engleski
Trajanje: 109 min
Režija: Roy Battersby
Scenario: Peter Ansorge, Farrukh Dhondy, Michael Wearing
Uloge: Rachel Bell, David Bradley, Jessica Brooks, Alex Caan, Navin Chowdhry, Stockard Channing, Jacqueline Defferary, Nicholas Farrell, Stella Gonet, Daniel Hill, Jason Hughes, Cornell John, Simon Kunz, Simone Lahbib, James Larkin, Howard Lee, Pete Postlethwaite, Amanda Ryan, San Shella, Ron Silver, Juliet Stevenson, Nigel Terry, Badi Uzzaman, Honeysuckle Weeks, Clive Wood, Barber Ali, Xavier Anderson, Michael Cheyney, Krassimir Damianov, Joanna Dickens, Matthew Earley, Graham Garner, Shivaani Ghai, Davood Ghadami, Sagar Arya, Mido Hamada, Hugo Myatt, Gurdial Sira, Stephen Uppal, Harry Gilliam, Brian T. Hoffman, Joey Jeetun, Dean Knowsley, Nigel Wilson

IMDb

3

Opis:
U megagradu budućnosti, u kojem ljudi većinu vremena provode u virtualnom svijetu, agent, zaposlen u korporaciji koja opskrbljuje virtualnu stvarnost, kreće u lov na terorista koji ubija ljude kako u virtualno tako i u stvarnom svijetu.

Žanr: akcija, kriminalistički, znanstvena fantastika, triler
Zemlja: SAD, Kanada, Francuska
Jezik: engleski
Trajanje: 92 min
Režija: Guy-Roger Duvert
Scenario: Guy-Roger Duvert
Uloge: Mike Dopud, Jane Badler, Jochen Hägele, Maximilien Poullein, Kaya Blocksage, Petra Silander, Nicolas Van Beveren, Elie Haddad, Emilien De Falco, Eric Kailey, Zoe Corraface, Melissa Mars, Leslie Carles, Vincent Ceus, Serge Crozon-Cazin, Frédéric Deleersnyder, Benjamin Dupiech, Tchewk Essafi, Olivier Faursel, Maxence Fertein, Charline Garnier, Audrey Giacomini, Pascal Gilles, Dorothée Girot, Franck Gonzalez, Patrick Guérineau, Salem Kali, Aurore Klein, Jean-Charles Mouveaux, Mickaël Moïse, Sébastien Novac, Hoda Safiah, Julien Toilliez, Cyril Villalonga, Lucile Wawrzyniak, Yves Yan

IMDb

4
Novi Betmen, Patinson obećava, kao i sam neo-noir stil filma
5
Prijedlozi serija i dokumentaraca / Feria: La luz más oscura
« zadnji post Tweegy Jučer u 20:19:01 »

Opis:
Sredinom 1990-ih, dve sestre, Eva i Sofija, otkrivaju da su njihovi nestali roditelji zapravo dva čudovišta koja su, pre nestanka, počinila užasan zločin ritualnog kulta koji je okončao život 23 žrtve. Dve sestre moraju da se suoče sa posledicama ponašanja svojih roditelja i preživeti u gradu u kome njegovi stanovnici nisu tako naivni kao što izgledaju. Ovo je putovanje koje će nateratu Evu i Sofiju da krenu u Feriju, gradiću u Andaluziji u kome stvarnost krije fantastičan univerzum.

Međunarodni naziv: Feria: The Darkest Light
Žanr: drama, triler, horor
Jezik: španski
Kanal: Netflix
Godina: 2022.
Scenario: Agustín Martínez, Carlos Montero
Režija: Jorge Dorado, Carles Torrens
Uloge: Ana Tomeno, Carla Campra, Marta Nieto, Ángela Cremonte, Patricia López, Isak Férriz, Ernest Villegas, Jorge Motos


IMDb
TVDB
Wikipedia


6
Prijedlozi serija i dokumentaraca / The Gilided Age
« zadnji post zzoe Jučer u 18:58:33 »

Opis:
Američko 'Pozlaćeno doba' je bio period ogromnih ekonomskih promena, velikih sukoba između starog i potpuno novog načina života, i ogromnog bogatstva, stečenog i izgubljenog. U pozadini ovih previranja, mlada Merijen Bruk se nakon smrti svog oca seli iz ruralne Pensilvanije u Njujork da bi živela sa svojim tetkama, starim bogatašicama. U društvu Pegi Skot, ambiciozne spisateljice u potrazi za novim početkom, Merijan nehotice biva uvučena u društveni rat između jedne od svojih tetaka i njenih novo-obogaćenih suseda, nemilosrdnog železničkog tajkuna i njegove ambiciozne žene.
Autor Julian Fellowes je rekao da se nada da će se u nekom trenutku u seriji pojaviti lik koji će biti mlađa verzija grofice Grantham iz serije Downton Abbey.

Izvor: TVDb

Žanr: drama
Kanal: HBO
Godina: 2022


IMDb
TVDb
Wikipedia

7
Neymar - O Caos Perfeito
8
O dokumentarcima / Neymar - O Caos Perfeito
« zadnji post zzoe Jučer u 15:06:12 »

Opis:
Nejmar, fudbaler omiljen širom sveta, ali i meta brojnih kritika, govori o usponima i padovima u svom privatnom životu i fantastičnoj fudbalskoj karijeri.

Izvor: TVDb

Žanr: dokumentarna, sportska
Kanal:  Netflix
Godina: 2022.

IMDb
TVDb

Titlovi

9
O serijama / Odg: Breaking Bad
« zadnji post Tony Soprano Jučer u 10:59:58 »
Fenomenalna serija, sam razvitak Volterovog lika je ono što seriju izdvaja. Likovi Džesija, Skajler, Henka, takođe odrađeni odlično. Jedna od kvalitetnijih serija 21. veka.
Poslednje tri epizode serije jednostavno kidaju i kraj uopšte nije razočarao.
10
Offtopic / Odg: Muzika koju volim...
« zadnji post Tony Soprano Jučer u 10:47:59 »
 Str: [1] 2 3 ... 10