Nezgodno je to kad sastavljaš. Znao sam da će biti nekih koji će biti nekima bitni, teško se svega odmah sjetiti.
Da, ok, to je istina kad sam sastavljaš anketu (ili ručak
). Uvijek ti neki komadić ispadne na pod.
To sam tako namjerno stavio. Moje razmišljanje je: ako ti ne znaš kako se zove onaj dobar detektiv koji je igrao u seriji, onda nije toliko dobar da ti se urezao u pamćenje. Ali uvijek mogu ubaciti ako je bitno.
Pa, ako ti nije tlaka - ajd' ubaci i serijice pokraj, tj. nemoj samo zbog mene, ionak sam svoje već pečatila, nego ako te bude Još'ko tražio). Računaj da ovdje ima i, kakodaseizrazim, vremešnijih članova, pa onda onih koji slabo pamte imena ljudi (al npr. pamte face - btw, ne predlažem da i slike dotičnih lijepiš
)... i tak. Svaki ekstra podatak pomaže.
Jesi li svjesna da si rekla da nemaš pojma tko je denov duhovni vođa? Bolje bježi.
Naravno sam svjesna. Kako ide ono iz testamenata
- "pri punoj svijesti i odgovornosti..."
Također, i spremna otrpiti moguće posljedice.
Što se spomenutih (posljedica) tiče, svjesna sam i toga da sam prošla lišo. Den je, valjda od šoka, ispao nježan i pun razumijevanja.
Ajme meni, nije mi dobro. Imate li cukra?
Klikni na sig i pogledaj bar jednu epizodu na tjuberu, i sve će ti se samo kaz'ti.
Vaaau! Tvoj sig je klikabilan.
(uglavnom kad zaškiljim na nečiju seriju u sigu, pa upirem mišem na sličicu, ne desi se niš)
Mi svi i Srbije cemo da bojkotujemo ovu anketi jer nema Nika Slotera.
Aha, to je dakle THE/D Nik Sloter... E sad kad bi se još našla neka dobra duša da mi ukratko, svojim riječima, objasni koja je to veza Srbije i Nik(a) Slotera - iiiii, puna šaka brade. Viđala sam nešto po internetima (najvjerojatnije i ovdje) u smislu "Nika Slotera za predsjednika Srbije" (pa još dok sam Sloter povezala sa "Slaughter"... ... ...
) ali nisam baš našla objašnjenje i zašto, po čemu je spomenuti zaslužan za Srbiju - osim što je, evidentno, nazočio lokalitetu. Ozbiljno pitam, nix zajebancija oder provokacija.