OCR skripta za SW
0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
DOKUMENTARCIBilly Connolly's Route 66 - E03SERIJEScott and Bailey - S01E01
I ovako je pregledno, ne da mi se prepravljati post. Ako nesto hoces, poslat cu ti. Samo pratis tutorial na koji sam stavio link.P.S. Znas li se sluziti Subtitle Workshopom?
Vidim da ova tema nije aktivna, Diesel i Backuper imaju dosta dobrih titlova ali piše da nisu aktivni odavno, pa me zanima ima li tko kakve nove titlove recimo na HRT je bilo Twilight Zone iz 1959., i sada se emitira Little House on the Prairie pa da podijeli s nama pa ako treba šta doraditi nema problema. Imate izvrsne tutoriale i lako je za srediti titl. Ja se prvi javljam.
Citat: Marin VD - 17.02.2021. 21:48:01Vidim da ova tema nije aktivna, Diesel i Backuper imaju dosta dobrih titlova ali piše da nisu aktivni odavno, pa me zanima ima li tko kakve nove titlove recimo na HRT je bilo Twilight Zone iz 1959., i sada se emitira Little House on the Prairie pa da podijeli s nama pa ako treba šta doraditi nema problema. Imate izvrsne tutoriale i lako je za srediti titl. Ja se prvi javljam.Serija Little House on the Prairie ima 18 epizoda snimljenih i podeljenih na tržište sa HRT. Ako imaš vremena i volje, skini ih pa izvlači titl.