Imam problem sa SW-om, pa bih vas zamolio za malu pomoć.
Elem, godinama sam koristio SW na starom racunaru sa XP-om. Nedavno sam (konačno)
prešao na Windows 7. Od drugara sam dobio update programa i trenutna verzija SW-a mi je 2.52.1.67. Primetio sam neke sitne novine (u donjem desnom uglu mi se pored vremena za "početak", "kraj" i "trajanje" pojavila i četvrta opcija "CPS". Ne znam još uvek čemu služi, ali to sada i nije toliko bitno).
Mnogo veći problem je u tome što sam jednostavno "izgubio" slova Č i Đ. I veliko i malo. Naime, u režimu prevođenja, u delu gde kucam ono što sam preveo, uredno otkucam oba navedena slova, ona se pojave, ali gore u titlu koji pravim, kao i u video prikazu izlazi samo C umesto Č (dakle bez kvačice), a u slučaju slova Đ, izlazi mi samo D! U čemu je problem?
Malo sam čačkao po programu, ali nisam uspeo da odgonetnem u čemu je problem. Možda su mi pogrešno podešene one 3 opcije s leve strane po sredini. Trenutno mi je postavljeno: 1) ANSI, 2) East Europe, 3) Default. Ne sećam se kako mi je ranije to bilo podešeno, mada sam probao razne kombinacije, ali bez rezultata. Ako neko zna u čemu je problem, neka mi odgovori.
Hvala unapred.