Serije > O serijama

The Fresh Prince of Bel-Air

(1/15) > >>

ashtray88:

Opis:
Zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, Willa (Will Smith) majka šalje živjeti kod tetke Vivian (Janet Hubert-Whitten) i njene obitelji, u kalifornijski Bel-Air, kako bi se tamo uozbiljio i naučio odgovornosti. Već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva, uočljivo je da životni nazori Willa i Banksovih nisu ujednačeni. Tetak Philip (James Avery) inzistira da Will odjene frak, a on se na večeri pojavi u uličnoj, reperskoj odjeći. Kulturni šok koji u dodiru sa potpuno drugačijim društvom osjeća Willm jednako tako osjeća i njegova nova obitelj, Banksovi, samo obrnutog predznaka.
 Ako se već neslaganje sa odraslima i može lako shvatiti, pravi sukobi se zbivaju unutar generacije - Willovi rođaci kao da su došli s drugog planeta. Jedanaestogodišnja Ashley (Tatyana Ali) u školu ide odjevena u uniformi, a 23-godišnja, prekrasna Hilary (Karyn Parsons) potpuna je ovisnica o šopingu, a Carlton (Alfonso Ribeiro) je naprosto previše konzervativan za Willove pojmove. S vremenom, međutim, Will i Banksovi će se kroz cijeli niz neobičnih dogodovština sprijateljiti i zbližiti, te se naposljetku i zavoljeti. Obitelj je uvijek obitelj, koliko god se unutar sebe razlikovala.
 Čak ni dvadesetak godina nakon svoje premijere, kultna humoristička serija „Princ iz Bel-Aira" ne prestaje zabavljati i nasmijavati publiku, koja u istovremeno poučnoj priči o potrebi prevladavanja različitosti i uspostavljanja tolerancije nalazi i dosta materijala za razmišljanje. Naravno, sve su to tek dodatni ukrasi osnovnoj namjeri autora, a to je prvoklasna televizijska zabava. Danas, Will Smith je nedvojbeno jedna od najvećih holivudskih zvijezda, glumac koji se potvrdio i kao zabavljač i kao ozbiljan dramski umjetnik, pa je pravo zadovoljstvo prisjetiti se kako je izgledao kao šarmantan i karizmatičan mladić. U ovoj je seriji Will naprosto sjajan, stoga ni najmanje ne čudi kako ga ova uloga u najvećoj mjeri definira i do danas, barem kada je riječ o zabavljačkom dijelu njegove javne persone.
 Naravno, za uspjeh i kvalitetu seriju Will nije zaslužan sam, jer glumački ansambl čine redom sjajni komičari, koji se jednostavno u svakoj od 148 epizoda u 6 serijskih sezona nadmeću urnebesnim gegovima i nevjerojatnim situacijama. Svi su ti elementi serije promišljeni i izvedeni s viškom nadahnuća, pa stoga doista ne treba dvojiti kako je pravo vrijeme za još jedno uživanje u avanturama „Princa iz Bel-Aira".

Žanr: komedija


IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi


Pripremio: lijencin@

simac:
Ako mozete prevedite??? Kralju procitaj pravila ili letis, ban sljedi brzo procitaj pravila brzooo!

miki81:
By The way....

Poceo sam da skuplajm titlove za sve sezone.
Uskoro cu ih postavljati.

p.s.
Kako da uploadujem ostale sezone u vasim spiskovima postoje samo prijavljene epizode za prvi serijal

p.s.s.
Titlove skidam sa OBN televizije, Ripujem snimnjeni materijal pa prebacujem u .sub


Pozdrav

ek:
Kako to radiš. Možeš li mi objasniti pošto bih i ja radio ako mi objasniš jer imam nekog materijala snimljenog pa bih to rado ripova ili šta i prebacio titlove.

simac:

--- Citat: miki81 - 05.10.2008. 16:27:48 ---p.s.
Kako da uploadujem ostale sezone u vasim spiskovima postoje samo prijavljene epizode za prvi serijal

--- Kraj citata ---


Ti samo uploadaj, kad uploadas mi napravimo spisak i ubacimo u bazu prijevode.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju