Opet budim temu iz mrtvih, ali tek sad je vidjeh... I odmah se sjetih pocetaka - nisam bio uz vas u ulozi nekoga ko je uzdigao ovaj odlicni sajt do sadasnjih visina, ali sam uvijek bio tu iz prikrajka i nazalost samo u ulozi parazita, ali uz svesrdnu podrsku (rijecima), koja znam da nikom od tvoraca nikad nije pomogla, ali s druge strane zacetnici ideje sajta i kasnije prevoditelji su itekako pomogli meni (a i mnogim drugim vjerujem) - da godinama uzivamo u omiljenim serijama i ovom prilikom vam se svima opet zahvaljujem.
A ono zbog cega ovo pisem i molba za vas koji ste od samih pocetaka u svemu ovome jeste: Da li bi neko mogao da napravi koliko-toliko detaljan rezime istorije prijevoda-online, opise ko je sve ucestvovao od sadasnijh clanova, da li ima nekih koji su nas napustili (i zasto), kako je tacno tekao razvoj, prelasci sa domena na domene, problemi koji su se javljali, itd., itd.?
Ja se recimo sjecam ono pocetnog (!?, ako je to prvi) "zutog sajta" (ili sam pak sanjao tu boju

), da li je bio na nekom domenu yutitlovi.net ili nesto slicno, pa zatim problema sa domenom, pa forumom (jednom, a mozda i dva puta su cini mi obrisani svi nalozi korisnika, zbog migracije ili cega vec, pa se moralo preregistrovati), pa globalna akcija gasenja sajtova sa prevodima (koju je PO na kraju prezivio) i mnogo drugih zbivanja...? Volio bih o svemu ovom procitati nesto vise (nego sto sam znam i uopste se sjecam)...
Hvala unaprijed.
P.S. Sorry ako je negdje van ove teme na forumu vec pisano o ovom, ne stizem bas puno iscitati...
EDIT: Tek sad procitah u temi "Šesti rođendan" kratak rezime, sorry, ipak vec postoji neki istorijat. Ostaje pitanje sta se desavalo krajem te 2004. i pocetkom 2005., kad je Bruno preuzeo odrzavanje (tek sad skontah da je Bruno zapravo sa foruma meni bolje poznati Snyder

)?