Autor Tema: Kevin Hill  (Posjeta: 3417 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gordon Freeman

  • Always follow your dick!
  • Prevoditelj
  • Heroj član
  • ****
  • Postova: 3666
  • Spol: Muški
  • WEB-DL majstor
    • Prijevodi-Online
Kevin Hill
« : 04.08.2010. 14:14:46 »

Opis:
Zgodan i vješti odvjetnik, dvadesetosmogodišnji Kevin Hill punim plućima živi samački život – ima sjajan posao, pregršt lijepih djevojaka i novca dovoljno da si priušti štogod poželi. Jedino o čemu mora brinuti jest o sebi. No ne zadugo! U njegov svijet ulazi nenadani gost, a on ulazi u svijet odgovornosti!
Bez upozorenja Kevinov se savršeni život okrene naglavce kada njegov rođak umre, a njemu na skrb ostavljena je njegova desetomjesečna beba Sarah. Preko noći se nemilosrdni igrač Kevin pretvara u nervoznog oca. Nakon prvotnog nesnalaženja s pelenama, bočicama i nesuvislom dadiljom- homoseksualcem Georgeom, Kevin je prisiljen okrenuti novu stranicu života – ostaviti svoj dosadašnji posao i navike radoholičara kako bi ih zamijenio s onim koje ima fleksibilno radno vrijeme i manje opterećuje.
Najboljem odvjetniku u gradu to i nije tako jednostavno – za mnoge prevelik zalogaj, za mnoge preskup, Kevin završava u odvjetničkom uredu Grey i partnerice kojeg ispunjavaju i posjeduju isključivo žene. Uz sve promjene u odvjetničkoj praksi i među klijentima Kevin mora promijeniti svoj stav i ophođenje s novim kolegicama. Jessie Grey je samohrana majka i šefica koja uživa u promatranju Kevinovog 'rasta i razvoja'. Nicolette Raye je najopasnije, ali podcijenjeno oružje tvrtke zahvaljujući svojim čestim prekršajima. Veronica Carter je iznimno pametna ljepotica kojoj je suradnja s Kevinom velik problem, s obzirom na jednu noć iz prošlosti koju su zajedno proveli. Iako ga često njegovi muški prijatelji dovode u napast, Kevin je čvrsto odlučio manevrirati između žena na poslu, žena u svom krevetu i djevojčice u kolijevci.

Uloge: Kate Levering, Taye Diggs, Jon Seda, Patrick Breen, Christina Hendricks, Michael Michele, Michelle Arvizu, Lia Alfonso, Elijah Haniff, Jahrome Haniff

Žanr: Drama

IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi
« Zadnja izmjena: 19.07.2014. 14:58:06 maksi »

Tags: