Razno > Prijedlozi i kritike

Predlažite za unapređenje sajta!

<< < (290/292) > >>

coadj:
uh... lemone...
on t.
ovaj, kako da odjebem ovu reklamu sa sajta, zadnjih titlova...
samo mozilu koristim, imam ad blok...
savjeti...
???

mmmnnn:

--- Citat: LemonzOO - 11.11.2017. 09:30:25 ---Mislim da bi bila dobra ideja da se titlovi za filmove integriraju na sajt isto kao serije. Da bi članovi mogli pretraživati prema uploaderima, vjerojatno bi više ljudi postavljalo sinkronizacije i bilo bi manje posla za moderatore. Itd.
https://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/board,33.0.html
https://www.prijevodi-online.org/smf/index.php/board,40.0.html

--- Kraj citata ---
To je koliko sam ja razumio trebalo biti dodano s novom verzijom sajta koja je davno najavljena.

backuper:
^Zapelo u realizaciji.  :)
Jedno pitanje za administraciju. Možete li razmotriti da uvedete neku skriptu koja bi spriječila padobrance? Netko je sve uredno rezervirao i prijavio se svugdje gdje treba, mučio se 5-10 sati i uleti mu netko drugi iz vedra neba. Meni je već tako bilo 4-5 puta i nije mi to nimalo ugodno, jer ja volim prevoditi ono što fali. To su stvari koje demotiviraju ljude da prevode i ovo je dobar način da se bori protiv toga. Možda će se tako padobranci preusmjeriti da popunjavaju nešto što nedostaje, umjesto da se duplira.
To bi se dalo lako riješiti softverski i bez potrebe za ljudskim kontaktom i natezanjem oko objašnjavanja poštivanja rezervacije. Na primjer:
Prevoditelji ekstra i članovi administracije rezerviraju na sajtu epizodu i svima drugima je blokiran upload u razumnom vremenu (recimo tri dana). Ako je nova serija, tri dana nakon datuma emitiranja, ako je starija, tri dana od rezervacije.
Običnim prevoditeljima isto, samo njima bude jedan dan.
Za filmove bi se to moralo raditi pješke dok se ne isprogramira da se ubace na sajt jedne lijepe godine, ali neka barem funkcionira za serije.

mmmnnn:
Ako nije problem molio bi administraciju da na site kod uploada titlova dodaju mogućnost da se kod verzije prijevoda izabere 1080p.WEB-DL.

720p.WEB-DL je moguće izabrati no za 1080p.WEB-DL ili neku drugu nije ponuđeno u padajućem izborniku

Ili da se stavi samo opcija WEB-DL, tako da sve sve verzije mogu trpati pod ovu a u opisu svi mogu detaljnije napisati o kojoj se verziji radi.

wlaky:

--- Citat: mmmnnn - 02.03.2018. 10:24:02 ---Ako nije problem molio bi administraciju da na site kod uploada titlova dodaju mogućnost da se kod verzije prijevoda izabere 1080p.WEB-DL.

720p.WEB-DL je moguće izabrati no za 1080p.WEB-DL ili neku drugu nije ponuđeno u padajućem izborniku

Ili da se stavi samo opcija WEB-DL, tako da sve sve verzije mogu trpati pod ovu a u opisu svi mogu detaljnije napisati o kojoj se verziji radi.

--- Kraj citata ---

+1.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju