Općenito > Općenito

Koji program za Muxanje titlova preporučujete

(1/1)

genius:
Evo, pitanje stoji u naslovu.
Ja sam skinuo program Aviaddxsub, vidio sam na ostalim forumima da ga svi hvale. Posao obavi za minutu, ali ja ne dobijem titlove integrirane u film. Pokrenem film u bsplayeru, wmp-u, piše da ima titlova, ali se ne pojavljuju. I imam još jednu zamjerku kod tog programa. Npr kad ja na film kojem je fps25, ubacim titlove, izlazni video mi bude fps1000. ???
Znači tražim program, koji relativno brzo muxa titlove u film. To prvenstveno želim da mogu gledati serije na PS3-u jer on ne čita odvojeni .srt format.

livada:
Hi
koristim i AVIAddXSubs i AviSub i oba rade jednako s tim sto prvi nema problema sa bitstreemom a drugi ima. Problem sto nemas titlove je u tome st ops3 najvjerojatnije nezna citac xsub titlove . Danasnji linijski playeri citaju skoro svi xsub tit6love koje lijepis sa doticnim programima. Mora znat da ovaj nacin nije u biti klasicno ljepljenej nego samo ubacivanje titla unutar .avia kao sto je i sa dvd titlovima pa g anaknadno moras palit kao i nadvima. Inace PS3 je preskupa igracka da bi vrtio div-xe na njemu. Danas za 200kn kupis linijski player koji cita sve i eto kosta nista ,a laser naps3 sigurno ce se potrosit prije ili kasnije pa ce te popravak istog kostat barem kao 2-3 linijska divx playera- Danasnji divx playeri imaju i hdmi i usb prikljucak pa stvarno ne vidim zasto bi si ps3 trosio na do-xa
Inace da bi na kompu gledao xsub dobijen sa gorespomenutim programom moras si instalirat npr divx6 codec ili nac player koji zna pustat xsub ( aneznaju bas svi) odnosno znaju ako istaliras divx6 ili jaci.

E da ovaj koji koristis ubacuje samo jedan titl i titl se mora zvat isto kao i film  a ovaj drugi da da biras titl po zelji i dozvoljava ubacivanje 3 razlicita titla unutare avia

genius:
PS3 nisam kupio svojevoljno nego sam ga dobio na Ledo nagradnoj igri. :)
I od verzije 2.20 PS3 čita titlove samo ako su integrirani u film. Ne mislim nepovratno zalijepljeni nego onako da su .avi i .srt u jednom fajlu. Odvojene srt titlove ne čita još.
Budući da idem na godišnji, ne želi nositi i dvdplayer i ps3, pa planiram nabaciti serija i filmova na PS3 jer ima hard od 60GB.
Isprobat ću taj Avisub pa ću javiti kako je prošlo.

Movie Master:
AVI ReComp 1.4.4 - Radi odlicno u dva prolaza sa ssa ili sub,srt,txt,
samo sa ssa ima opcije podesavanja boje,polozaja,velicine itd.
Apsolutno minimalan gubitak kvaliteta materijala.Treba samo obratiti
paznju kod instalacije ako imate vec instalirani AutoGordianKnot.
Ne dozvolite da AVI ReComp instalira svoj AviSynth,Xvid i VobSub
jer to dovodi do sukoba sa AutoGordianKnot a rezultat je ocajan
kvalitet uradjenog materijala.Najbolje je instalirati prvo AutoGK
kompletan a zatim AVI ReComp 1.4.4 kako sam vec opisao.
Moja dobitna kombinacija koju dugo koristim je
K-Lite 1.3.8,AutoGordianKnot 2.4.0 i AVI ReComp 1.4.4.

Pozdrav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju