Serije > O serijama

Oh, Doctor Beeching!

(1/4) > >>

bacciap4:

Opis:
Oh Doctor Beeching! britanska je serija autora Davida Crofta i Richarda Spendlovea. Radnja se odvija na maloj željezničkoj stanici kojoj zatvaranjem i ukidanjem pruge prijeti tadašnji novoimenovani ministar prometa, u naslovu spomenuti, dr. Beeching.
Priča prati dogodovštine tamošnjih zaposlenika: glavnog nosača Jacka Skinnera i njegove žene May, prodavačice karata Ethel i njezina sina Wilfreda, šefa kolodvora g. Parkina, skretničara Harryja te udovice Vere, čiji je pokojni muž bio strojovođa.
Glavna nit koja se provlači kroz seriju, osim svakodnevnih života naših junaka, jest hoće li ih ili neće dr. Beeching zatvoriti.
U glavnim su ulogama glumci koji su i prije glumili zajedno u dvjema uspješnicama Davida Crofta (Are You Being Served?; 'Allo, 'Allo) Hi-De-Hi! te seriji You rang, M'Lord?: Paul Shane, Su Pollard, Jeffrey Holland, Julia Deakin, Barbara New, Stephen Lewis, Paul Aspden, Lindsay Grimshaw, Tery John, Ivor Robert, Perry Benson, Tara Daniels, a u dosta epizoda gostovao je i suautor serije Richard Spendlove u ulozi g. Orkindalea.
Eksterije i scene u vlaku snimane su na stvarnim lokacijama: stanicu Hatley odglumila je stanica Arley u današnjem Upper Arleyju, a parna lokomotiva koja je "glumila" u seriji i danas je aktivna te vozi kao turistički vlak u sklopu željeznice Severn Valley.

Žanr: komedija

Wikipedia
IMDb
TVDb
TV.com

Titlovi


Pripremio: mijau

Ziledin:
Nema uopšte titlova... tražio sam ranije. :)

mijau:
Engleskih titlova nema, DVD-ovi su izdani bez njih, a koliko mi je poznato nitko se nije potrudio napraviti ih. Možda jednog lijepog dana kad uhvatim nešto više vremena napravim prijevod jer tekst nije toliko zahtjevan, zasad još ne stignem.

mijau:
Dame i gospodo, nakon tjedan dana marljiva rada (dobro, koji sat više; počeo sam prošli ponedjeljak ujutro) još je jedan projekt doveden kraju. Na sajtu se nalaze prijevodi kompletne serije, kao i poslastica za one koji uvijek žele više: prijevod originalnog pilota koji je emitiran godinu dana prije serije. Pilot se razlikuje od prve epizode u toliko što je druga glumica tumačila lik May Skinner, ali je morala odustati od serije zbog rada na jednom drugom projektu. Tu i tamo koja scena u kojoj nje nema je također nanovo snimljena, ali veći dio je isti.

Uživajte; ja sam od danas na "prisilnom odmoru" od prevođenja (iz edukativnih razloga), koji će, bude li sreće, biti prekinut 15. 9. s početkom nove sezone Parenthooda.

Veleno:
 clapp clapp clapp clapp
Ako imaš koji link za skidanje, bio bi zahvalan  smileyNO1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju