Savetujem svima da koriste JDownloader.. I za proveru, i za skidanje... Program je i vise nego genijalan...
Samo ukljucis monitoring clipboard, i cim kliknes copy on ti izdvoji sve linkove koji se nalaze u kopiranom tekstu,
proveri sve dal je online, izlista ti velicine fajlova, grupise ti partove u zasebna pakovanja i ako si usput kopirao
i password, i njega ce da strpa negde i kasnije extractuje linkove sa tom sifrom... Imas opciju za ogranicavanje
brzine na zadati broj kbps, da ti ne bi ometalo protok dok surfujes. Ima cak i captcha recognition, ne moras da unosis text sa slike kad skidas na free. Ja sam ubacio Premium account u opcije i skida mi preko njega, samo mu
sutnem linkove i ne razmisljam puno. Ima cak i graficki prikaz preostalog saobracaja na premium accountima,
pise i kad istice, i koliko poena imas... Ima opcije Maximum simultaneous downloads,
kao i max. sim. downloads per host...
Ma da ga ne hvalim vise, jedino sto se tice najnovijeg update-a za ovaj program, malo su mu zeznuli izgled,
sad je veoma ruzan i tesko se snalazim sa novim interfejsom... Sreca da sam backupovao staru verziju...
Poslednji update pre promene interfejsa... Ako neko ne moze da nadje staru verziju na netu neka trazi...