Serije > OPREZ: Otvoreno o serijama bez spoilera

Supernatural

(1/3) > >>

HeadBurn3r.:
Zna li iko nesto novo o 5 sezoni neki Trailer nesto.....ja znam samo ovo da ce Mark Pelegrini glumeti Lucifera...Zvezda "Izgubljenih" pronalazi pakleni SupernaturalMark Pelegrinova karijeri je u vatri. Doslovno.
Izvori potvrđuju da maskirani glumac do ove sezone zagonetni Jacob iz Izgubljenih se pridružio glumačkoj postavi serije Supernatural glumeći nikog drugog do Princa tame, Lucifera.
Lucifer je oslobođen iz pakla u poslednjoj sezoni Supernaturala proslog meseca, kojem ni jedan put nismo videli svetlucavo đavolje lice. Sve će se promeniti kada se Pelegrino bude pojavio septembra 10. kada počinje nova sezona.
Pa dali ovo znači da smo Jacoba poslednji put videli u Izgubljenim.
Ipak Pelegrina u Supernaturalu nećemo viđati tako stalno pojavljiva će se samo nekoliko puta.

Preuzeto sa : Lost-Serbia Fan Site


Znali se jos nesto mora da su otkrili nesto na Comic Conu....

stefan87:
al taj gari ne samo da je bio u season finele Losta nego i u CSI las vegas! a sad ce jos da glumi i ovog lucifera ne da mu je vatri nego mu je pakao u karijeri!
ja ga iskreno ne volim iznervirao me je u Dexteru!

Veleno:
hehehehehehe Dean će ga pritvoriti u prah, hehe

zkarlov:
 ShotGun5 ShotGun5

Šćepo:

--- Citat: stefan87 - 31.07.2009. 20:54:24 ---al taj gari ne samo da je bio u season finele Losta nego i u CSI las vegas! a sad ce jos da glumi i ovog lucifera ne da mu je vatri nego mu je pakao u karijeri!
ja ga iskreno ne volim iznervirao me je u Dexteru!

--- Kraj citata ---
Meni je ovaj glumac bas gadan. U svakoj seriji se pojavljuje: Lost, Dexter, Chuck, Burn Notice i sad u Supernaturalu, zbog njega su serije losije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju