Serije > O serijama

1899

(1/2) > >>

zzoe:

Opis:
Godina je 1899. Parni brod plovi na zapad napuštajući stari kontinent. Putnici su Evropljani različitih nacionalnosti, ujedinjeni svojim nadama i snovima o lepšoj budućnosti u novom veku i Novom svetu. Njihovo putovanje dobija neočekivani tok kada naiđu na drugi migrantski brod koji pluta po otvorenom moru. Ono što će naći na njemu će pretvoriti njihov put ka obećanoj zamlji u zastrašujući košmar.


Žanr: drama, horor, misterija, triler
Kanal: Netflix
Godina: 2022.

IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi

bianconeriSRB:
Odlična serija!
Seriju je kreirao isti dvojac (Baran Bo Odar i Jantje Friese mislim da je to bračni par) koji je kreirao i seriju Dark, a svi znamo koliko je ta serija zamršena. ;D

branicevac:
Prva sezona solidna. Gluma je vrlo dobra, na momente sjajna. Enigma, misterija i sveprisutno štasebreovodešava može da se oseti u svakom kadru.
Specijalni efekti su taman toliko upotrebljeni da ne remete utisak o tome da se radi o misteriji/avanturi sa primesama horora i drame.
Poslednja epizoda je sve što smo znali u prethodnim epizodama poništila. Da li se radi o nekakvim paradoksima fizike, ili šta već, možda nam bude jasno u drugoj sezoni.
Ne znam koliko se sezona planira i u kom smeru će ići serija, ali ću je svakako ispratiti, šta god da se desi. Autori serije Dark, čini mi se, nisu uspeli da onaj osećaj koji sam imao gledajući njihov prvenac, isforsiraju i ovde. Za dve nijanse slabija je 1899, ako ih se treba uporediti.
Sve u svemu, prva sezona jaka 8 od 10.

bianconeriSRB:
Serija je otkazana! >:(

[Izvor]

wlaky:

--- Citat: bianconeriSRB - 05.01.2023. 02:00:12 ---Serija je otkazana! >:(

[Izvor]

--- Kraj citata ---

Bravo, za Netflix.  :facepalm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju