Općenito > Općenito

Streaming servisi

<< < (2/2)

mladi.indiana:
Da li netko zna kako kupiti preko amazon prime US seriju u digitalnom obliku a da me ne pita da unesem američku kreditnu karticu, npr.
The Twilight Zone https://www.amazon.com/Twilight-Zone-Season-1/dp/B000I0FQC4

mladi.indiana:
Uskoro nam stiže još jedan streaming servis; evo što možemo očekivati od SkyShowtimea
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/uskoro-nam-stize-jos-jedan-streaming-servis-evo-sto-mozemo-ocekivati-od-skyshowtimea-foto-20220817
https://www.skyshowtime.com/hr/streaming-soon


--- Citat: ---U ponudi novog servisa tako će se naći produkcija Skya, NBC Universala, Universal Picturesa, Paramount Picturesa, Paramount +, Nickelodeona, Showtimea i Peacocka. Prema nekim informacijama, koje su do sada procurile, na platformi će odmah biti dostupno preko 10.000 sati materijala, od nostalgičnih naslova do uspješne originalne produkcije novijeg datuma pa će se očekuje širok izbor zabave za svakoga uključujući trilogiju 'Kum', filmski serijal o Indiani Jonesu, Jurassic Parku, kultni filmovi poput 'Ralja' i serije 'Homeland', 'Shameless', 'Masters of Sex', 'Dexter' kao i prošlogodišnji hit 'Yellowjackets', a u ponudi će biti i najveći ovogodišnji blockbuster 'Top Gun: Maverick'.
--- Kraj citata ---

wlaky:

--- Citat: mladi.indiana - 06.08.2022. 18:19:27 ---Da li netko zna kako kupiti preko amazon prime US seriju u digitalnom obliku a da me ne pita da unesem američku kreditnu karticu, npr.
The Twilight Zone https://www.amazon.com/Twilight-Zone-Season-1/dp/B000I0FQC4

--- Kraj citata ---

Možeš da mi skineš neke stvari sa Pickboxa kad stigneš i možeš?

mladi.indiana:
Krenuo sa radom SkyShowtime u nas. Ima serije Frasier i Twin Peaks, dosta klasik filmova. Samo ako netko zna kako izvući titlove kao s Netflix i HBO bilo bi super.

wlaky:

--- Citat: mladi.indiana - 14.12.2022. 16:35:22 ---Krenuo sa radom SkyShowtime u nas. Ima serije Frasier i Twin Peaks, dosta klasik filmova. Samo ako netko zna kako izvući titlove kao s Netflix i HBO bilo bi super.

--- Kraj citata ---

Brate, znam ja, rekao sam ti i za Pickbox, ali ti ne sređuješ, šta će ti toliki titlovi!  :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju