Filmovi > Općenito o filmovima

Da li i dalje koristite SubRip

(1/2) > >>

Al Bandić:
Hteo bih da otvorim temu, sve u smislu ripovanja kvalifikovanih i profesionalnih prevoda sa televizija. Ja se time bavim od 2010. Dosad sam ripovao preko 1400 filmova i oko 25 kompletnih serija. Naravno, pre ripovanja proverim ko prevodi film (jer sad može da se vraća unazad) i kakvog je kvaliteta. Primetio sam da se i na vašem sajtu ripuju filmovi, uglavnom sa HRT1.
Ja ripujem sa HRT, RTL, Nova, RTS, AMC, Fox, Cinestar, HBO... Pink izbegavam. Oni kradu titlove sa drugih sajtova. Po meni, najbolje prevodioce imaju AMC. Naročito mi se dopalo kako su preveli seriju Nosferatu (NOS4A2)

zkarlov:
Za koga si ripovao? Samo za sebe ili...?

Al Bandić:
Za sebe. Držim ih u OneDrive-u. Nije ni to lagan posao kao ni prevođenje. Još ako ima reklama, treba to sinhronizovati... Ako vam treba neki film, a imam, javite. Postaviću. Najviše su to horori. Mada ima i komedija, trilera, drama, Hallmarka (kojih nema ni na jednom jeziku transkripcija). Ima svašta... Samo nema akcija. Na to sam alergičan. :)

wlaky:

--- Citat: Al Bandić - 15.05.2021. 10:54:31 ---Za sebe. Držim ih u OneDrive-u. Nije ni to lagan posao kao ni prevođenje. Još ako ima reklama, treba to sinhronizovati... Ako vam treba neki film, a imam, javite. Postaviću. Najviše su to horori. Mada ima i komedija, trilera, drama, Hallmarka (kojih nema ni na jednom jeziku transkripcija). Ima svašta... Samo nema akcija. Na to sam alergičan. :)

--- Kraj citata ---

Možeš da staviš spisak.

Pa ako je neko zainteresovan, da traži. Mene zanima konkretno Pickbox i Apolon. Ako nije problem... drinks

Al Bandić:
Apolon je novi. Snimio sam samo jedan film zasad. Bez brige, biće naročito horora. Postavio sam titl Splinter sa njega. Spisak je kod zkarlova. Postao sam član OCR grupe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju