Serije > O dokumentarcima

30 for 30

<< < (2/3) > >>

daxdavor:
Without Bias
Kad je superzvijezda u usponu Len Bias umro dva dana nakon što su ga izabrali kao drugog na draftu NBA-a 1986. godine, zauvijek se promijenilo naše poimanje o povremenom korištenju droge. U ambicioznom i otvorenom filmu o Biasovu životu i smrti redatelj Kirk Fraser razgovarao je s Biasovim suigračima, prijateljima i obitelji u nastojanju da sazna što se točno dogodilo te sudbonosne večeri.

daxdavor:
The Legend of Jimmy the Greek
Vidjet ćemo kako je Jimmy 'The Greek' Snyder stekao ugled i ostvario karijeru koja je naposljetku neslavno završila. Iz intervjua s članovima obitelji, prijateljima i suradnicima saznat ćemo više o životu ove legende američkog sporta.

daxdavor:
Straight Outta L.A.
Vlasnik Oakland Raidersa Al Davis 1982. pobijedio je NFL na sudu i preselio svoju momčad iz Oaklanda u Los Angeles. Raidersi su ekipom živopisnom kao njihov vlasnik pridobili velik broj crnih i latinoameričkih obožavatelja u Los Angelesu u vrijeme kad su rat među bandama, imigracija i bum nekretnina munjevito mijenjali grad.

daxdavor:
Run Ricky Run
Intiman pogled na osvajača Heismanova trofeja Rickyja Williamsa, jednog od najfascinantnijih igrača američkog nogometa i najneshvaćenijih ljudi. Godine 2004., nakon ranog povlačenja iz igre, Williams je uzeo petogodišnju stanku od igre i otisnuo se na preispitujuću potragu, što je na kraju dovelo do njegova iskupljenja kao oca, supruga i suigrača.

daxdavor:
Marion Jones: Press Pause
Od poznate Olimpijke do oduđivane kriminalke, Marion Jones prisjeća se kako je došlo do toga da joj ostvareni rezultati budu brisani i medalje oduzete.

Unmatched
Nijedno se suparništvo u individualnom sportu ne može mjeriti s intenzitetom i snagom onoga između Chris Evert i Martine Navratilove. No iznimno je i ono što se dogodilo izvan terena. Tenisačice su sklopile snažno i trajno prijateljstvo koje ih veže sve do danas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju