Općenito > Tutorijali

Preuzimanje klipova sa YouTuba

<< < (4/4)

lazavr:
Najlaksi nacin za skidanje pesama sa YT u dobrom kvalitetu je www.video2mp3.com
Postoji add za mozilu i chrome na sajtu koji postavlja opciju za download na svkakoj pesmi/videu  smileyNO1

krbo:
Isprobajte www.keepvid.com

Samo mu se gurne jubito URL i dobijete sve moguće opcije i rezolucije za DL, uključivo MP3 ekstrakciju

Mjesecima ga koristim i nikada me nije zeznuo do sada.


pparadiso:
Youtube Center dodatak


Verovatno znate neki od nacina kako da skinete youtube klip na svoj racunar, ili kako da ga prebacite u MP3. Nekada to moze biti zaista komplikovano, dosadno i mucno. Sada, možete sve to zaboraviti jer jedan dodatak radi sve.  U pitanju je dodatak Youtube Center koji pruža mnoštvo mogucnosti za Youtube snimke.Kao što možete videti na slici iznad, imate opciju preuzimanja uz pomoc jednog klika u nekoliko formata. Takode, imate i dugme “Settings” gde možete da podesite dodatne opcije. Pored ovoga, trece, takode glavno dugme je i “Repeat” uz pomoc koga trenutni klip koji puštate možete da vrtite u krug, tj da ga puštate iznova kada dode do kraja.

Ako koristite Google Chrome veb pregledac ucitajte stranicu http://userscripts.org/scripts/show/114002 i kliknete na dugme “Install” i to je sve. Nakon toga, posetite bilo koji video klip i uživajte u carima ovog dodatka.

Ukoliko pak koristite Firefox, potrebno je da instalirate dodatak “Greasemonkey” i nakon te instalacije posetite takode stranicu http://userscripts.org/scripts/show/114002 i kliknete na dugme “Install”.

Uzivajte!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju