Serije > O serijama

30 Monedas

(1/4) > >>

Tweegy:

Opis:
Juda je izdao Isusa Hrista za 30 srebrnjaka. 2000 godina kasnije, jedan od srebrenjaka se nalazi kod oca Vergare (Eduard Fernández), isterivača đavola, boksera i bivšeg osuđenika koji je prognan od strane crkve da bude sveštenik u zabačenom gradiću u Španiji. On želi da zaboravi i da bude zaboravljen, ali njegovi neprijatelji će ga uskoro pronaći. Čudne stvari počinju da se dešavaju, nakon čega se gradonačelnik Pako (Miguel Ángel Silvestre) i lokalna veterinarka Elena (Megan Montaner) neočekivano udružuju i kreću u potragu za istinom. Istovremeno, stvarnost je iskrivljena ukletim srebrnjakom koji oslobađa natprirodne sile koje prete da otkriju vatikanske tajne i unište ljudski rod.

Međunarodni naziv: 30 Coins
Žanr: triler, horor, misterija
Jezik: španski
Kanal: HBO
Godina: 2020.
Scenario: Álex de la Iglesia, Jorge Guerricaechevarría
Režija: Álex de la Iglesia
Uloge: Eduard Fernández, Macarena Gómez, Miguel Ángel Silvestre, Megan Montaner, Pepón Nieto, Manolo Solo, Carmen Machi, Jaime Ordóñez, Francisco Reyes II, Mafalda Carbonell


IMDb
TVDb
Wikipedia


Titlovinenad.d:
Od 29.11.2020 dostupna na HBOGO Adria.

meyers:
jel tko pogledao?
valja li čemu?

Suncani:
Ja sam pogledao prve dvije epizode i veoma mi se svidjela. Španska horor serija... ko bi rekao. Nausput da kažem ne znam ni riječi španskog jezika nego (naravno) prevodim sa engleskog prevoda koji ima uz video. Još bih napomenuo da zbog ličnih obaveza ne mogu prevoditi brže od epizode na dvije sedmice (otprilike).

Ako neko želi da uskoči ja nemam ništa protiv, ako niko neće... rekao sam kojom brzinom mogu prevoditi.

PS. ako u februaru odem na godišnji... možda malo i ubrzam :)

bianconeriSRB:
Elena je pravi bombon! :-[

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju