Autor Tema: Il paradiso delle signore  (Posjeta: 538 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline backuper

  • Glavni lopatar
  • Novi član
  • *
  • Postova: 0
  • Spol: Ženski
  • Volim lopatu
    • let's chat
Il paradiso delle signore
« : 02.10.2019. 07:43:18 »

Opis:
Talijanska televizijska serija nastala prema romanu Emilea Zole Au Bonheur des dames iz 1883., no radnja je premještena u Milano, 1956. godine.
Glavni lik je Teresa, mlada žena koja ostavi Salva, zaručnika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Teresa se nada da će se ondje zaposliti u stričevoj trgovini. No kad stigne u Milano, dozna da joj je stric na rubu bankrota i da je optužen za palež kombija ugledne robne kuće Raj za dame zbog koje gubi posao.
Vlasnik robne kuće je Pietro Mori, mladi poduzetnik upitne prošlosti, koji je nakon putovanja u SAD u poslijeratno doba uspio otvoriti elegantnu i modernu robnu kuću.
Teresa se prijavi na natječaj za prodavačicu u robnoj kući. Nakon niza peripetija uspije se zaposliti i pokaže da je ambiciozna i poduzetna djevojka i ubrzo stekne povjerenje kolega.
Djevojka se na kraju ludo zaljubi u Pietra Morija, no mora se vratiti na Siciliju jer je njezin otac obećao gradonačelniku Castelbuona da će se Teresa udati za njegovog sina Salva.

Izvor: TvProfil

Međunarodni naziv: The Ladies' Paradise
Žanr: romantika
Kanal: Rai 1
Godina proizvodnje: 2015.
Glumci: Alessandro Tersigni, Alice Torriani, Federica De Benedittis, Gloria Radulescu, Federica Girardello, Enrico Oetiker, Ilaria Rossi, Giorgio Lupano, Emanuel Caserio, Neva Leoni, Roberto Farnesi, Vanessa Gravina, Giuseppe Zeno, Francesco Maccarinelli, Giusy Buscemi, Christiane Filangieri, Lorena Cacciatore, Silvia Mazzieri, Corrado Tedeschi, Andrea Pennacchi, Riccardo Leonelli, Claudia Vismara, Marco Bonini, Cristiano Caccamo, Antonio Milo, Alessia Giuliani, Enrica Pintore, Marcello Maietta, Marta Paola Richeldi

IMDb
TVDb
Wikipedia (it)

« Zadnja izmjena: 02.10.2019. 13:36:02 maksi »
Želim ostati upamćen kao najveći lopatar

"Ne pitajte što lopata može učiniti za vas, već što vi možete učiniti s lopatom." - Bucko Lopatar

Neznalica jednom, neznalica uvijek... ljemonzo