Autor Tema: La bella e la bestia  (Posjeta: 218 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tweegy

  • Prevoditelj extra
  • Senior član
  • *****
  • Postova: 1395
  • Spol: Muški
La bella e la bestia
« : 24.08.2019. 22:24:41 »

Opis:
Kad kapetan izgubi sav svoj tovar u brodolomu, suočava se sa nezamislivim izborom: da da svoj brod okrutnom princu kod koga se zadužio, ili da pošalje jednu od svojih ćerki da radi za njega. Njegova mlađa ćerka Bela se međutim, sama iskrada i odlazi da se predstavi princu u njegov zamak.
Princ Leon je poznat po svojoj oholosti i kapricijalnom ponašanju. Maska koju nosi na licu mu prekriva ružni ožiljak, a tajna iz prošlosti koju duboko skriva ga neprestano muči. On odmah biva očaran Belinom lepotom i hrabrošću i pokušava da je učini još jednim od svojih trofeja, čak se i kladi sa svojim rođakom da je može zavesti u roku od nekoliko nedelja. Ali Bela nije tako jednostavna. Naposletku, između njih počinje da se razvija ljubav, koja nailazi na razne prepreke, a jedna od njih je i ljubomora Leonovog rođaka. Ipak Leon uspeva da ubedi Belu da ona nije samo opklada, već nešto mnogo više. Kako bi joj dokazao svoju ljubav, poništava dug njenog oca, oboje ih oslobađa i reši da se oženi njom. Ova strastvena adaptacija klasične priče Lepotica i zver obiluje predivnim predelima Severne Italije i ne oslanja se samo na magiju, već na nešto mnogo snažnije. Daje odgovore na pitanja - da li se okean može ukrotiti? Da li je zver ipak vredna ljubavi?

Međunarodni naziv: Beauty and the Beast
Žanr: drama, romantika
Kanal: Telecinco, Rai 1
Godina: 2014.
Uloge: Blanca Suárez, Alessandro Preziosi, Lea Bosco, Andy Luotto, Jaime Olías, Massimo Wertmüller, Cecilia Dazzi, Francesca Beggio, Andrea Santonastaso, Giovanni Calcagno, Tommaso Ramenghi, Francesca Chillemi, Alberto Basaluzzo, Giusy Buscemi

IMDb
TVDb
Wikipedia
Filmaffinity


« Zadnja izmjena: 25.08.2019. 18:47:33 maksi »