Autor Tema: Spyashchie  (Posjeta: 1557 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline maksi

  • Administrator
  • Izuzetak
  • *****
  • Postova: 5213
  • Spol: Ženski
Spyashchie
« : 09.05.2019. 09:40:45 »

Opis:
Radnja serije odvija se u junu 2013. godine za vreme pogoršanja situacije na Bliskom istoku i Severnoj Africi, komplikujući političku situaciju u Evropi i obuhvata događaje od nekoliko nedelja, tokom kojih su ruske specijalne službe uspele razotkriti tešku i opasnu kombinaciju svojih prekomorskih protivnika.
Spavači je program stranih specijalnih službi, koji podrazumeva korišćenje agenata koji su ranije bili angažovani u vladi i velikim preduzećima, i koji čekaju tim za aktivne operacije u stanju mirovanja. U programu su samo nekoliko veterana koji su stvorili mrežu.
Pukovnik FSB-a Andrei Rodionov vraća se u Moskvu nakon petnaestogodišnjeg poslovnog putovanja u Libiju i Irak. Šokiran je promenama koje su se dogodile za to vreme s Rusijom, te se pokušava prilagoditi novoj stvarnosti. Rodionov dobiva odgovoran zadatak. Tokom istrage, pukovnik shvata da ti događaji uopće nisu slučajni, već predstavljaju različite faze delovanja stranih specijalnih službi. Paralelno s tim, razvija se još jedna priča...


Originalni naziv: Спящие
Žanr: drama, triler
Kanal: Первый канал
Godina: 2017.


IMDb
TVDb
Wikipedia (ru)
kinopoisk


Titlovi« Zadnja izmjena: 20.05.2019. 23:50:27 maksi »