Izdvojeno > Tutorijali za izradu titlova

Subtitle Edit (3.5.8 zadna verzija) zapostavljen na ovom sajtu

<< < (2/3) > >>

zkarlov:
Prvo, nikad ne mijenjaj ono što ti savršeno radi, a drugo, mislim da će sad biti navala google translatorskih "prijevoda"...  rofl

sabko:
Aha, zato je bilo zatišje, jer jedno vrijeme nije radilo. Samo da skontaju da to ponovo radi.  ;D

Ma gledam npr. na OS uvijek neko dobro prije mene izbaci The Big Bang Theory, a ja ga uzmem raditi odmah. Skinem nekad, nakon što podignem svoj da vidim i uvijek je isto (GT). A to definitivno ne možeš prevesti Google Translateom. Toliko ima igre riječi da titl izgubi svaki mogući smisao. Što je žalosno, ti titlovi imaju i nekoliko stotina downloada taj dan. Nije mi jasno da neko može gledati tako. Radije bih pogledam s engleskim titlom.

backuper:
Ne postavlja to nitko na Open subtitles, nego su oni umreženi s raznim videoplayerima. Netko provuče engleski titi kroz Translator, počne gledati epizodu i player automatski digne titl na sajt.

mandolina:

--- Citat: sabko - 05.01.2019. 17:43:46 ---Ma google translate ti neće prevesti... Ali hoće možda pomoći. U svakom slučaju, ko ga koristi neka dobro sve pregleda. Meni se čini da to nekad može samo usporiti.
Imaš tu opciju za to u SE. Meni Translate. Pa kad traži API key kažeš da nemaš i da ćeš pokušati s besplatnom varijantom. I štikliraš da te to više ne pita.

--- Kraj citata ---

naravno da nece. pogotovo ne pomaze kad prevodis sa srpskog na nemacki. imah priliku, na poslu da smo dobijali mailove na google-translate-nemackom. recenice nemaju smisla.

ne znam, navika da prevedem sve, pa ispravljam sekvencu po sekvencu. mozda jeste duzi i sporiji put. inace, profesija su mi brojevi, excel i racunanje, a ovo potpuno amaterski radim, kad imam malo viska vremena.

hvala na pomoci. ako ne uspem da nadjem, javljam se ponovo.  smileyNO1

sabko:

--- Citat: LemonzOO - 05.01.2019. 19:25:40 ---Ne postavlja to nitko na Open subtitles, nego su oni umreženi s raznim videoplayerima. Netko provuče engleski titi kroz Translator, počne gledati epizodu i player automatski digne titl na sajt.

--- Kraj citata ---
Da, moguće... Razmišljao sam o tome.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju