Izdvojeno > Tutorijali za izradu titlova

Subtitle Edit (3.5.8 zadna verzija) zapostavljen na ovom sajtu

<< < (3/3)

sabko:

--- Citat: mandolina - 05.01.2019. 19:53:39 ---
--- Citat: sabko - 05.01.2019. 17:43:46 ---Ma google translate ti neće prevesti... Ali hoće možda pomoći. U svakom slučaju, ko ga koristi neka dobro sve pregleda. Meni se čini da to nekad može samo usporiti.
Imaš tu opciju za to u SE. Meni Translate. Pa kad traži API key kažeš da nemaš i da ćeš pokušati s besplatnom varijantom. I štikliraš da te to više ne pita.

--- Kraj citata ---

naravno da nece. pogotovo ne pomaze kad prevodis sa srpskog na nemacki. imah priliku, na poslu da smo dobijali mailove na google-translate-nemackom. recenice nemaju smisla.

ne znam, navika da prevedem sve, pa ispravljam sekvencu po sekvencu. mozda jeste duzi i sporiji put. inace, profesija su mi brojevi, excel i racunanje, a ovo potpuno amaterski radim, kad imam malo viska vremena.

hvala na pomoci. ako ne uspem da nadjem, javljam se ponovo.  smileyNO1

--- Kraj citata ---
Google sve prevodi prvo na engleski. To je bukvalno ono "lost in translation".

slaks:

--- Citat: sabko - 05.01.2019. 20:16:19 ---
--- Citat: LemonzOO - 05.01.2019. 19:25:40 ---Ne postavlja to nitko na Open subtitles, nego su oni umreženi s raznim videoplayerima. Netko provuče engleski titi kroz Translator, počne gledati epizodu i player automatski digne titl na sajt.

--- Kraj citata ---
Da, moguće... Razmišljao sam o tome.

--- Kraj citata ---

Ne moraš da razmišljaš o tome, ja ću ti reći iz prve ruke. Upravo je onako kako je LemonzOO napisao, to smeće se povlači iz plejere i automatski postavlja na sajt, jer nije potrebna registracija da bi postavljao titlove i pored svakog takvog prevoda ti i piše: "Uploaded from BSPlayer v2.73..."

Isto tako ta preuzimanja nisu klasična preuzimanja korisnika već isto tako povlačenja plejera sa sajta. Jer kada neko pusti da gleda nešto, kroz recimo BSPlejer on povlači isto to smeće sa sajta, i zato ima toliko preizimanja. Naravno dok to neko ne prijava i bude obrisano.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju