Autor Tema: Souviens Toi  (Posjeta: 511 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline backuper

  • Glavni lopatar
  • Novi član
  • *
  • Postova: 0
  • Spol: Ženski
  • Volim lopatu
    • let's chat
Souviens Toi
« : 30.04.2018. 00:36:19 »

Opis:
Par s bebom pronađen je brutalno masakriran u svojem dnevnom boravku. Tijela su im prekrivljena krvlju, no na njihovim tijelima nema nijedne rane. Nekim čudom, njihova 7-godišnja kći Madeleine (Zelie Rixhon) uspjela je preživjeti neozlijeđena. No traumatizirana djevojčica izgubila je pamćenje i ne može progovoriti nijednu riječ. Osim pitanja zašto je prošla neozlijeđena, nameće se još jedno uznemiravajuće pitanje: Zašto su vrata kuće bila su zaključana iznutra i nema traga provale?
Slučaj preuzima kapetan Belgarde (Sami Bouajila) i dovodi u pomoć Marie Kempf (Marie Gillain), psihijatricu koja je prije nekoliko godina izgubila svoju kćer Lilu. Belgarde je istraživao i taj slučaj i zaključio da se radi o samoubojstvu. Isprve neodlučna, Marie pristaje pomoći uz uvjet da Belgarde ponovno otvori slučaj njezine kćeri. Nakon kapetanova pristanka, Marie odvodi Madeleine u njezinu kuću nadajući se da će natjerati djevojčicu da počne pričati i povrati si sjećanje.

Međunarodni naziv: Remember
Drugi naziv: L'Origine du Mal
Žanr: triler
Kanal: M6
Godina proizvodnje: 2017.
Glumci: Sami Bouajila, Marie Gillain, Zelie Rixhon, Julie-Anne Roth, Gilles Vandeweerd, Corentin Lobet, Philippe Duclos, Bérangère Bonvoisin, Yves Pignot, Pierre Lottin, Fabrice Adde, Flonja Kodheli, Patrick Catalifo, Isabelle Renauld, Michel Collige

IMDb
TVDb (fr)
Wikipedia (fr)
TVmaze

« Zadnja izmjena: 05.05.2018. 08:54:35 maksi »
Želim ostati upamćen kao najveći lopatar

"Ne pitajte što lopata može učiniti za vas, već što vi možete učiniti s lopatom." - Bucko Lopatar

Neznalica jednom, neznalica uvijek... ljemonzo