Pogledala prve 3 epizode.
Ma, meni je ovo odlično. Na stranu ta priča koja će se razvijati tokom cele sezone- Dutton protiv rezervata s jedne strane i protiv Jenkinsa s druge- meni je jako interesantno kako su ubačene kroz Kayceja te sporedne priče i događaji koji oslikavaju život u u samom rezervatu- samoubistvo, kocka i, naravno, nasilje prema indijankama koje uglavnom ostaje nerazjašnjeno, posebni zakoni koji tamo važe, kako se različiti organi reda koji imaju velika ovlašćenja često kose jedni s drugima... jedno je policija, nešto drugo policija u rezervatu i nešto treće policija komeserijata za stoku (?). Serija s kompleksnim likovima gde svako brani svoje interese, a niko ne igra sasvim pošteno.
Kako Kevinu Costneru leži da glumi Duttona. Nekako su svi Sheridanovi junaci likovi koji ne govore mnogo; ljudi od malo reči kod kojih tek provališ šta planiraju i šta misle preko njihovih dela (Benicio, Chris Pine, Renner), i to mu baš stoji. Kevin Costner, glumac kojeg treba uvek gledati u filmovima koji se tiču bejzbola i u serijama gde nosi kaubojski šešir.

Vidim da je dosta članova glumačke postave glumilo i u
Wind River koji, nažalost, nije dobro prošao zbog skandala s Weinsteinom i Miramax-om, ali mi je posebno drago da vidim Gila Birminghama koji ovde glumi Thomasa Rainwatera, glavnog poglavicu rezervata, i da je dobio tako značajnu i kompleksnu ulogu, a opet potpuno drugačiju od one u filmu s kojom me tako oduševio.
Kayce mi je trenutno najintersantniji lik za gledanje; Kelly Reilly mi je bila apsolutni hit kao ball-buster riba u prvoj epizodi, ali su me njena komplikovanost i neraščišćeni problemi u glavi malo umorili u 3. epki. Rip mi je isto vrlo intersantan, nadam se da ćemo saznati više o tome kako je došao u situaciju da bude Duttonov enforcer.
Meni je ovo baš leglo, drago mi je da je obnovljeno za 2. sezonu.