Serije > Općenito o serijama

Netflix - najbolja sezona 2017. godine

(1/2) > >>

Mulder:
Netflix dominira ovim desetljećem. Nikad ne bi rekao prije 7, 8 godina da će netko maknjuti HBO sa prvog mjesta. CBS je dominirao 50-ima i 60-ima. U 70-ima i 80-ima mu se priključujuju ABC i NBC te čine veliku trojku televizije. FOX preuzima prevlast u 90-ima dok NBC nastavlja dominirati sa komedijama da bi krajem 90-ih HBO dosegnuo vrhunac i taj vrhunac držao sve do kraja 2009. - 2010. godine. Tad su imali fantastične serije svake godine, ali danas iako su i dalje kvalitetni (The Deuce) ipak nemaju ono što su imali u prvom desetljeću nultih (Sopranosi, Žica, Carnivale, Deadwood...).

Tu su uvijek naravno bili FX, AMC i u zadnje vrijeme Showtime. No, uvijek su tu bili, ali nikad nisu uzeli prevlast kao što je to danas Netflix pa zato ova tema. Tema nije najbolja Netflixova serija (možda bude u budućnosti samo da prođe još par godina), tema je najbolja sezona ove godine koja je došla sa Netflixa.

Tu ima serija i jedna mini serija (Godless). Nisam sve serija stavio jer bi bilo previše pa sam se odlučio za one koje su nekako prihvatljivije i o kojima se najviše pričalo. Zato sam stavio opciju neka druga.

Dakle, najbolja sezona ove godine za Netflix je?

Tri opcije. Ostavio sam neograničeno i ostavio sam da možete promijeniti glas tako da ako netko nije pogledao neku sezonu, kad pogleda može promijeniti glas za tu sezonu.

coadj:
Narcos - 3. sezona
American Vandal - 1. sezona
Strange Things - 2. sezona

forzajuve:
Hvalevrijedna tema  clapp smileyNO1

Uskoro na glasanje

Mulder:
1. Narcos
2. Punisher
3. Stranger Things

Mulder:
Dodan Dark - prva sezona  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju