Serije > Općenito o serijama

Najbolja sezona iz 2015/2016. - Finalni krug

<< < (4/5) > >>

thrgovi5:
...onda emotivni "tinejdžeri"  smileyNO1 smileyNO1 smileyNO1 . inače sve serije na popisu su pod rubriku obavezno pogledati osim fijaska od filesa, a i njih treba pogledati da se vidi kako se može srozati kultna serija XX stolječa. jedino 11.22.63. još nisam pogledao. snimljeno, ali...

Perkone:
Zavrsio Stranger things. Preterali ste ga, ovde ocigledno ima puno njih koje ne zele da odrastu  :\) . Zanimljiva je serija ali vise stoji mladjem uzrastu prica i da se poistovete sa decacima, super mocima,... Definitivno nije za 1 mesto.
Zato mi nije ni jasno zasto je tolko zurba bila da se sto pre zavrsi anketa kao i prethodnih godina. Lepse bi izgledala anketa da je tu par stotina datih glasova pa zaista da se podvuce crta. Siroto ovo deluje kada se vidi finalni krug a po par glasova pojedine serije dobile.

Mulder:
Svaki malo veći filmofil ili serijofil će ti reći da uvijek treba zadržati dijete u sebi. Sve je stvar u prilagodbi. Postoje coming of age filmovi/serije koji su za sve uzraste. Pogotovo oni odlični. Uzmi recimo Stand By Me za primjer. Zašto je to odličan coming of age film? Zato što se bavi univerzalnim temama koje su za sve uzraste. Nebitno jel imaš 10 ili 50 godina. Kad imaš 10 godina, nećeš u potpunosti shvatiti taj film i teške teme s kojim se bavi, ali ćeš uživati. Tek kasnije kad nam se i mozak više razvije, kad postanemo samosvjesniji, shvatit ćeš značaj pravog prijateljstva i svega onog što film nudi. Dakle, poanta nije to što je film za klince iako ćemo ga svi tu svrstati već velika tema s kojom se svi mogu poistovjetiti. Sad, ne držim Stranger Things nekim remek djelom, ali shvaćam zašto je baš ta serija pobijedila.

Sa drugim dijelom se slažem.

backuper:

--- Citat: Perkone - 24.09.2016. 12:25:16 ---Zavrsio Stranger things. Preterali ste ga, ovde ocigledno ima puno njih koje ne zele da odrastu  :\) . Zanimljiva je serija ali vise stoji mladjem uzrastu prica i da se poistovete sa decacima, super mocima,... Definitivno nije za 1 mesto.
Zato mi nije ni jasno zasto je tolko zurba bila da se sto pre zavrsi anketa kao i prethodnih godina. Lepse bi izgledala anketa da je tu par stotina datih glasova pa zaista da se podvuce crta. Siroto ovo deluje kada se vidi finalni krug a po par glasova pojedine serije dobile.

--- Kraj citata ---
Ja sam za ST glasao subjektivno, ali objektivno nije zaslužila jer to nije tolika razina kvalitete kao recimo Fargo ili Peaky Blinders jer je ovo čisti fan-service za nostalgičare 80-ih koji je u nekim stvarima mogao biti i bolji. Iako se meni kao takva dopala.

mladen11994:
Krivo mi je sto House of Cards nema nigde, a po mom misljenju je serija imala ubedljivo najbolju sezonu sto se serija u ovogodisnjem ciklusu tice, steta bas...Fargo isto odlican ove godine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju