Pogledao prve tri epizode

Jako sam zadovoljan. Ove tri epizode puno bolje nego čitava sezona Iron Fista i bolja od Lukea Cagea. Malo ispod Daredevila, ali na razini Jessice Jones. Dakle, trenutno jako dobro.
Prva epizoda - sviđa mi se kako su kroz cijelu epizodu svi dobili svoj dio. Prvo jedan junak pa drugi, treći, četvrti i tako konstantno u krug polagano nas pripremajući na njihovo spajanje. Upoznali smo se i sa Aleksandrom koju glumi Sigourney Weaver. Naravno,
The Hand kao grupa je glavni villain i ovdje.
Druga epizoda - iznenadilo me što ih još nisu spojili, a samo osam epizoda. I nije mi smetalo. Tek na kraju Iron Fist i Luke Cage prvo upoznavanje (zakon scena)
upoznali smo i White Hata i samim time osim The Hand dobili i sporednu priču za Cagea. Ustvari, u ove dvije epizode svatko od njih ima mini pričicu iako su nas dobro upoznali sa njima u vlastitim sezonama. Jessica i Daredevil na kraju.
Treća epizoda - e treća epizoda je gdje sve počinje, ali čak i ovdje velik dio epizode nisu oni kao tim već tek na kraju. Odlična scena na kraju i cijela ta borba. No, ono što je bitno je Elektra i Black Sky
Priča je krenula. The Hand koliko god bili stalni villaini, drago mi je da su ovdje glavni jer su zbilja svugdje. Iako, nadam se da će sad u narednim zasebnim sezonama doći neki drugi negativci. Za Jessicu i Lukea to je sigurno jer The Hand nije prvenstveno njihov protivnik koliko od Daredevila i Iron Fista. Kod Daredevila nadam se Bullseyeu.
Tko se najbolje snašao od četvorke u ove tri epizode? Rekao bih Jessica Jones. Nekako mi je najbolje sjela i vidi se koliko Ritterica uživa u ulozi. Jaka je, a opet ranjiva u nekim scenama. I tu ne mislim na fizički koliko može primit udarce već psihički. Vidi se da joj je stalo do svega bez obzira koliko to ne želi prikazati. Matt/Daredevil je isto odlično prikazan u svojoj borbi da opet postane Daredevil. Super mi je scena u trećoj epizodi kad joj uzme šal

Luke mi je isto dobro sjeo. Jako dobro paše kao sidekick, bolje nego u vlastitoj seriji, a i u Jessici Jones mi je bio bolji nego u vlastitoj. Iron Fist iako najslabiji, dobar je definitivno bolji nego u svojoj sezoni. Isto bolje funkcionira kao pomoćnik. Iako mi glumac ne sjeda nešto, lijepo su ga prikazali naivnog samo sa jednim ciljem - uništiti The Hand. Ima tu neku svoju briju koja ga čini zanimljivim.
Idem na četvrtu.