Autor Tema: My Wife and Kids  (Posjeta: 688 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline backuper

  • Glavni lopatar
  • Novi član
  • *
  • Postova: 0
  • Spol: Ženski
  • Volim lopatu
    • let's chat
My Wife and Kids
« : 19.05.2016. 11:50:04 »

Opis:
Damon Wayans tumači lik Michaela Kylea, brižnog supruga i glavu obitelji modernog doba koji upravlja kućanstvom na jedinstven način. Dok uči svoje troje djece životnim lekcijama, čini to sa samo sebi sličnom mudrošću, disciplinom i humorom. Janet, ili Jay (Tisha Campbell) kako Michael od milja zove suprugu, nježna je majka njihovo troje djece. Ona zna kako održati ravnotežu između braka, doma i karijere i pritom uvijek imati spremnu doskočicu. Djeca rastu, što je najvidljivije kod tinejdžera Jr.-a (George O. Gore II) i Claire (Jennifer Nicole Freeman). Dok ih njihovi poludjeli hormoni vuku u svijet prvih ljubavi i ostalih nepoznanica, nerijetko moraju donositi odluke koje utječu na ostatak njihova života.
Michael se može samo nadati da će njegovi roditeljski savjeti, pomiješani s dozom humora, učiniti od njih odgovorne osobe. U međuvremenu, malena Kady (Parker McKenna Posey), koja rijetko tati prepušta zadnju riječ, prolazi kroz vlastitu fazu odrastanja i kreće u školu. Usprkos svemu, Jr., Claire i Kady znaju da se uvijek mogu osloniti na oca. Katkad se čini da, iako ga to ne pitaju, tata unaprijed zna što im treba i presretan je kad ih može usmjeriti na pravi put - nerijetko na njihovu žalost.
Dok sina pokušava pretvoriti u muškarca, Michael počinje analizirati vlastiti život i pita se treba li neke stvari promijeniti. Jay, koja također počinje preispitivati svoju životnu svrhu, posveti se izobrazbi i usput odluči otvoriti restoran. Veza najstarije kći Claire s Tonyjem, čudnim i čudno dragim zaluđenikom Biblijom, traje i dalje. Claire je sad maturantica i više je nego spremna za sve što prati to posebno životno razdoblje.

Izvor: MojTV

Žanr: komedija
Kanal: ABC (SAD)
Godina proizvodnje: 2001.
Glumci: Damon Wayans, Tisha Campbell-Martin, George Gore II, Parker McKenna Posey, Jennifer Freeman, Noah Gray-Cabey, Andrew McFarlane, Brooklyn Sudano, Lester Speight, Jazz Raycole

IMDb
TVDb
Wikipedia
TVRage
EPGuides

« Zadnja izmjena: 19.05.2016. 14:29:30 maksi »
Želim ostati upamćen kao najveći lopatar

"Ne pitajte što lopata može učiniti za vas, već što vi možete učiniti s lopatom." - Bucko Lopatar

Neznalica jednom, neznalica uvijek... ljemonzo