Serije > O serijama

Criminal Minds

(1/162) > >>

Ivy:

Opis:
Serija prati tim profilera BAU (jedinica za analizu ponašanja). Baza im je u Quanticu, ali kreću se po cijeloj Americi istražujući komplicirane slučajeve i zločince, pokušavaju previdjeti njihove iduće korake. Ne rade samo na mjestu zločina, već ponašanje sumnjivaca proučavaju i na mjestima gdje žive i rade.

Specijalni agent Jason Gideon (Mandy Patinkin) vrhunski je bihevioristički analitičar FBI-ja, koji surađuje s Odjelom za biheviorističku analizu pod vodstvom specijalnog agenta Aarona Hotchnera (Thomas Gibson), obiteljskoga čovjeka koji ima sposobnost pridobiti povjerenje ljudi i prozreti njihove tajne.

U ekipi su također Emily Prentiss (Paget Brewster), kći moćnih diplomata, koja se nedavno pridružila ekipi i mora se dokazati pred Gideonom i Hotchnerom; specijalni agent Derek Morgan (Shemar Moore), stručnjak za opsesivne zločine; specijalni agent dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), tipičan neshvaćeni genij čiji je komunikacijski IQ nizak koliko mu je intelektualni visok; Jennifer "J.J." Jareau (A.J. Cook), samouvjerena mlada agentica zadužena za dobre odnose u ekipi te Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), računalna majstorica koja pomaže u istraživanju slučajeva. Svaki član pridonosi svojim područjem specijalizacije u detektiranju motivacija predatora i identifikaciji emocionalnih okidača kako bi ih spriječili.

Žanr: drama, kriminalistička

IMDb
Wikipedia
TV.com

Titlovi


Pripremili: maksi, Bubasvaba i SuperSerb

M4r1n:

--- Citat: Ivy - 15.04.2008. 13:33:53 ---vidim da je stavljen CM 3 sezona, ali greškom je stavljen prijevod prve epizode sa zadnjom 2 sezone, znači treća sezona počinje sa epizodom In Birth And Death

--- Kraj citata ---

Pogledao sam na dva mjesta CBS i epguides i po njima je popis epizoda dobar...

Ivy:
ok, ja sam prevodila In birth...,a na tv.shows piše da je to prva epizoda 3 sezone. Nije problem ;)...

EROS:
Uradio sam prevod za 1x10, a uradicu još prevod za jednu ili dve epizode iz prve sezone koje svojevremeno nisam pogledao na TV, a od jeseni planiram da žešce zalegnem na prevodjenje ove genijalne serije. :)

P.S. Zamalo sam otvorio novi topic sa istim imenom, ali rekoh da za svaki slucaj pogledam na search, kad ono nadjoh ovde, pa sad neka neko od admina ili modera premesti ovaj topic negde gore, bez veze cami ovde?! ;D

filipos:
Poceo sam da prevodim Criminal Minds - 1x01 - Extreme Aggressor. Samo da se zna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju