Razno > Prijedlozi i kritike

Prevodi sa ekstenzijom idx i sub

<< < (9/10) > >>

Deny:
Pozdrav svima iz Osijeka. Poštujem i cijenim veliki trud koji ulažu prevodioci za nas koji ne vladamo dovoljno dobro engleskim jezikom da bi gledali stvari bez titla. Razumijem potrebu za zaštitom autorskog rada, ali pojavili su se neki problemi pa bi ih nabrojao :
1. Filmovi i serije na torentima i na netu nisu isti i ima ih dosta različitih. Nekada je dovoljno samo pomaknuti titl, ali ima dosta slučajeva kada se titl mora uz pomicanje razvuči ili skupiti. To sa ovim novim formatima nije moguće.
2. Nije moguće povećavati ili smanjivati font što je dosta bitno za osobe koje slabije vide.
3. Ne rade na nekim uređajima
4.Najmanje bitno, ali za sada su dosta ružni što je već ovdje spominjano.

Kao zaštitu autorskog rada bi predložio nekakvu registraciju korisnika, davanje osobnih podataka vašem sajtu, nekakvo simbolično plačanje za ulazak u VIP korisnike i da takvima omogućite skidanje u txt ili .srt formatu. Nadam se da ću ovim komentarom barem nekoga navesti na razmišljanje. LP

Ivana Ivanica:
Pozdrav svim prevoditeljima!
Svaka vam čast na uloženom trudu pri prevođenju,ali stvarno ste više pretjerali sa prevodima u idx i sub formatu.Pokušala sam sve moguće načine koje ste naveli i niti jedan mi nije uspio prebaciti u srt file.Moje je mišljenje da ste vi na gubitku,a ne mi jer ako mi određenog prevoda recimo kod vas ima(recimo danas),a na drugim sajtovima ne onda će se ti prijevodi pojaviti za nekoliko dana.Prema tome ne vidim svrhu idx sub formata jer samo gubite ljude s vaša stranice.
Srdačno!!

zkarlov:
Draga Ivana, mi smo kao administracija pozvali sve prevoditelje da postavljaju u srt formatu, ali njihovu želju da postavljaju u idx-u moramo poštovati. Ali mislim da je takvih titlova sada puno manje nego prije.

Ivana Ivanica:
Hi,
Znam kako ti je kad pratiš odličnu seriju,a do prijevoda 3.sezone ne možeš doći.Ja isto kao i ti nisam nešto informatički pismena,ali pokušat ću ti pomoći samo ćeš morati malo počekati da mi dođe nećak.Pošalji mi svoju e-mail adresu pa kad on dođe,a to će biti manje od mjesec dana,dobit ćeš 3.sezonu u srt fajlu.
Pozdrav!! :)

zkarlov:
Koliko sam shvatio to je poruka koju ti je netko poslao. Mi nismo odgovorni za postupke i ponašanje bilo koga, pa tako ni za takve poruke, žao mi je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju