Općenito > Tutorijali

Spajanje dva video fajla

(1/1)

Boriša94:
size=200]VirtualDub - Spajanje dva video fajla u jedan[/size]

Znači o čemu se ovde radi.
Jeli vam se ikada desilo da kada skinete film a dobijete dvije ili više video fajlova (odnosno dobijete kao da je film na dva CD-a), e i za to postoji rješenje.
Mnogo puta neko ne može da nađe prevod koji bi odgovarao filmu na dva CD-a. Pa postoji mogućnost da se i to riješi.
Prije svega treba vam program koji se zove VirtualDub.
Taj program možete skinuti ovde.BESPLATAN JE.
Kada skinete program nije potrebna instalacije nego ga jednostavno samo pokrenite. Kada ga pokrenete dobićete ovaj prozor.Kada hoćete da spojite dva ili više video fajla onda morate prvo da otvorite prvi video fajl. Kliknete prvo na File pa onda na Open video file...Posle toga nađite prvi video fajl i kliknite na Open.Kada otvorite video fajl onda uradite kao dole na slici.Onda opet idete na File pa na Append AVI segment...Onda otvorite drugi video fajl i kliknete na OpenOnda idete Video pa onda Direct Stream Copy.Onda idete Audio pa onda Direct Stream Copy.I na kraju idete na File pa na Save As AVI.Kada tu kliknete dobijate ovaj prozor i tu odaberete ime spojenog video fajla i kliknete na Save.I posle toga vam se pojavi ovaj prozor.I kada sve to završi izađete iz programa a fajl nađete tamo gde ste ga i snimili. A ovako to izgleda kod mene.Eto ga sada znate i kako se spajaju dva video fajla.
A i da napomenem ovo nije spajanje fajlova kao što je spajanje sa HJSplitom. Ovo je baš spajanje dva obična video fajla dok kod spajanja sa HJSpiltom a kraju imena fajla stoji .001 .002 .003.
Ubrzo ću i za to napraviti tutorijal.
Nadam se da će vam ovo koristiti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju