pogledali smo preostale epizode. puno bolje od prve četiri
ipak je došlo do pomaka s likovima. Većina ih je zbilja odlična i odlično su ih odglumili. Will (glumac) je došao do izražaja i bio je sjajan. najbolji likovi ove sezone su mi Stevo i onaj ludi novinar/istražitelj. Ono kad su Nancy i Willov brat kod njega u kući je fantastično, pa onda kad Stevo Dustinu objašnjava o curama i kad ga u zadnjoj epizodi voze u autu... ludnica! jako zabavno.
Billy - prejadan lik. nepotreban. nikakav razvoj nema, ubacili ga samo da oduži radnju i zakomplicira lik Maxine. u 8. i 9. epizodi izgleda i ponaša se apsurdno - smijali smo se.
sedma epizoda mi je bila najnezanimljivija po radnji i settingu - nadam se da će biti što manje takvih - ali najbolja po prijevodu: Gale, legendo, umirali smo od smijeha
'deda miloje ima farmu i na farmi kravu Milku'
žao mi je što je
zadnja epizoda: nije mi se previše svidjelo kako je završilo. mogao je ovo biti kraj cijele serije. ukupan dojam: malo slabije od prve sezone, zabava i dalje vrhunska, radnja lošija.
trebali bi preostale sezone snimit u jednom cugu da ti klinci ne sazru previše. vjerojatno će se pojaviti i preostala djeca od 0 do 10. e, da. i to mi je bilo malo jadno što su iskopirali. to s tim klincima mi je previše nalik na Fringe i Oliviju.
nevezano za samu seriju, ali je li još nekom neugodno gledati intervjue s tim klincima/glumcima? recimo, i ovaj video par postova iznad... ježim se koliko mi je njihovo ponašanje neprirodno za njihovu dob. strah me takve djece.