Kolega, pravi si
ekspert za zavere.
Svaka čast. Mada sve ovo što sam pobrojao ne bih tek tako odbacio,
čak bih sve to doveo u vezu sa satelitom Crni vitez. Nikola Tesla je navodno pomoću
radija uhvatio signal sa tog satelita. Tesla se čak dovodi u vezu i sa
Alisterom Kroulijem koji je u Njujork stigao u isto vreme kada i Tesla. Mnogi od naučnika, msitika, okultista
dovode se u vezu sa raznim tajnim projektima američke vlade. Ja to ne bih olako odbacio. Interesantno
je da je Krouli tvrdio da je u nekoj vrsti telepatske komunikacije sa nekakvim bićem koje je oslovio imenom LAM.
Tesla je tvrdio slično!
Evo i ilustracijetog bića:
Pošto si upoznat sa teorijama zavere (a većina zaista vuku ka istini), znaš i da je kosmička sond
Kasinisnimila zvuke koje transmituje/odašilje Saturn, a nauka kaže da zvuk ne putuje kroz kosmos.. Pojedini misle i da je Mesec veštački kreiran, šuplji satelit koji ima ulogu pojačivača tih signala. Mnogi od tih teoretičara su veoma obrazovani ljudi koji ove tvrdnje potkrepljuju mnogobrojnim naučnim argumnetima i proračunima.
Istraživači iz Američkog ratnog vazduhoplovstva, među kojima je bio i Donald Kejho, navodno su otkrili u zemljinoj orbiti dva objekta za koje su rekli kako su zemljini prirodni sateliti. Tada ni jedan satelit koji je napravio čovek nije bio poslat u svemir.
P.S. I ja sam veoma zainteresovan za ove "teorije", a proučavanje misterija Saturna mi je neka vrsta hobija. Zašto bi simboli Saturna
bili prisutni u svakoj religiji i tajnom društvu?