Pa da postoji ikakva zastita onda bi je sugurno neke kuce vec iskoristile. Znaci nista od toga. Ovo oko ostecenja disca takodjer ne vrijedi(barem kod grebanja šrafncigerom- sa rupom nisam probao). Moze se upotrijebiti samo kod video materijala al si nepovratno ipak unistio taj istimaterijal i na tom dijelu sliakili stane ili preskoci zavisi od rupe par sekundi minuta. A to da se taj dic neda presnimit mozemo pricat dalje ovdje. Ja tvrdim da se presnimava be ikakvih problema i to ne sa specijalnim programima nego najobicnijim NEROM al moras uklucit opciju ignore read eror ili ak nejde sa njim onda sa dvddecripterom ide 99% video materijala.U decripteru takodjer ukljucis ignore read errors i ako oces ubrzat stwar stavis softwersko read na 0 i pricekas par sati da zavrsi(zavisi od ostecenja).
Inace ova fora ok oostecenja disca pali ak si npr snimatelj svadbi i onda das klijentu 1 ili 2 primjerka i on je ipak dovoljno informaticki neobrazovan pa eto nece to znat presnimit al ako to das nekom iole upoznatom u chari decriptanja codiranaj itd onda zastite nema. Inace netrebas cak ni fizicki ostetit disc nego je dovoljno napravit overburning dvd-a sa zadnjim vob-om koji moze bit i crni ekran i da mladensi to ne uspiju presnimit jer nero to nece snimit bez onog zahvata kojeg sam prije spomenuo.
Eto opet ja nasiroko i nadugacko sa puno pravopisnih gresaka
Ja nisam kao prethodnici ovdje prozvani koji samo spamaju i nabijaju poruke nego sve u jednu naguram