Serije > O serijama

Mighty Morphin Power Rangers

(1/10) > >>

[VL]:

Opis:
Radnja serije se odvija u gradu Angel Grove, Kalifornija. Dva nepažljiva astronauta u istraživanju meseca pronalaze kutiju koju kada otvore, oslobađaju zlu Ritu Repulsu, iz njenog 10 000 godina dugog zarobljeništva. Ona sa svojom vojskom zlih svemirskih čudovišta planira da osvoji najbližu planetu a to je Zemlja. Kada Zordon, koji se pre mnogo godina borio protiv Rite i zarobio je, sazna za Ritin beg on naređuje svom robotskom pomoćniku, Alfi 5, da poronađe pet talentovanih tinejdžera da brane Zemlju od Ritinih napada. Alfa je izabrao Džejsona Li Skota, Kimberli Hart, Zaka Tejlora, Trini Kvan i Bili Kranstona. Zordon im daje moć da se pretvore u Moćne Rendžere, arsenal različitog oružja i velike mašine koje se zovu Zordovi i koje se mogu spojiti u Megazorda.

Žanr: akcija, avantura, komedija, obiteljska, triler,

IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi

Pripremio: slaks

radrad:
Mislim da je glupo raditi ovu seriju iz razloga sto ce se uraditi par epizoda, a ima oko 19 sezano i jos uvek se prikazuje. A i to su MOCNI RENDZERI!!!

[VL]:
Mislio sam na prve tri sezone. Ovi novi mi se i ne svidjaju niti sam ih gledao. Prve tri sezone su ono sto se prikazivalo kod nas. To su oni klasicni MOCNI RENDZERI!

Amy:
Bas zato to su MOCNI RENDZERI!!! Ja mislim da je to super ideja!!  ;D ;)

radrad:
Ma i ja kenjam, a imam prvih 5 sezona na diskovima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju