Odgledah pilot i umalo nisam zaspao.
Jako dosadno, klišejevski, jeftino i da ne nabrajam dalje... ali gledaće se i dalje zbog Slotera. 
Pa baš divno 
Ima li danas neke dobre naučne fantastike???
Nema. Evo ja sad čekam idući tjedan dolazi nova sezona Defiancea. Loš sf, ali uživam jer se barem trude, ali priča jako šteka. Ipak, tu ima rasa pa mi je donekle zanimljivo.
Pazite, danas im sf-a, ali ako pogledamo najbolje sf serije i to pričam o čistom sf-u, vidjet ćete da su najbolje space opere što znači svemir i avanture naših putnika. Danas nema space operi. Bilo ih je uvijek, ali eto došlo je takvo vrijeme da nema. Dark Matter se nešto trudi, ali nejde to samo tako. Danas fantasy serije vladaju, a fantasy je je znatno drugačiji od sf-a iako se na prvi pogled čini da su slični, ali to su dva različita žanra.
Tako da ništa ne ostaje osim onog blesavog Extanta, Outlander iako ima time travel, nije ni blizu sf kkav bi trebao biti. Black Mirror je dobar, ali nemaju neku konstantu kvalitete što je čudno jer imaju malo epizoda po sezoni. Orphan Black se isto trudi, ali ova nova sezona mi je promašaj. Tako da ti ostaju samo nekakvi hibridi, a to danas ne prolazi, barem kod mene. Mislim da nas ima dovoljno koji opet žele vidjeti kvalitetnu space operu pa neka ulože, neka okupe dobre scenariste umjesto da daju sve za nekakve manekenske glumce na koje će se današnji teenegeri ugledati