Autor Tema: Don't Look Down (1998)  (Posjeta: 498 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline forzajuve

  • Prigioniero di una Fede!
  • Prevoditelj
  • Izuzetak
  • ****
  • Postova: 15716
  • Spol: Muški
  • Il gol di Muntari mettilo nel culo
Don't Look Down (1998)
« : 09.11.2014. 11:20:21 »

Opis:
Televizijska novinarka Carla Engel (M. Ward) ode u brda na izlet s mužem Markom (B. Burke) i sestrom Rachel (T. Spencer-Nairn). Dok ih Mark, profesionalni fotograf, snima uz ogradu nad ponorom, ograda pukne, a Rachel padne u ponor. Carlu taj tragični događaj stalno opjseda - ili ga sanja ili čuje sestru kako je zove da joj se pridruži ili je čak vidi kako pada s dvadeset i petog kata dok intervjuira nekog senatora. Strah od visine toliko joj se pojačao da je postao nepodnošljiv.
Mark pronađe adresu psihijatra Paula Sadowskog (T. Kinney) koji liječi strah od visine, a ima samo četiri pacijenta - Zaka (A. Smolinski), Bena (W. McDonald), Jocelyn (A. Moore) i Hallie (K. Robbins). Njegova je metoda liječenja nekonvencionalna. Kako bi pacijenti pobijedili strah od visine, tjera ih da zavezanih očiju hodaju prema njemu na visećem mostu visoko iznad rijeke. Zak je tako potpuno svladao strah. Jedne noći pere prozor na visokoj zgradi i netko ga gurne u dubinu. Kad je nađen mrtav ispred zgrade, imao je zavezane oči pa se činilo da se ubio dok se sam liječio metodom Sadowskog. Nešto kasnije poginula je i Hallie.

Izvor: MojTV

Žanr: horor, triler
Zemlja: SAD, Kanada
Jezik: engleski
Trajanje: 90 min
Režija: Larry Shaw
Scenarij: Gregory Goodell
Glumci: Megan Ward, Billy Burke, Angela Moore, William MacDonald, Kate Robbins, Aaron Smolinski, Terry Kinney, Tara Spencer-Nairn, Bob Morrisey, Benz Antoine...

IMDb

« Zadnja izmjena: 09.11.2014. 12:31:10 faks86 »