Autor Tema: Room at the Top  (Posjeta: 1432 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lemonzoo

  • Glavni lopatar
  • Novi član
  • *
  • Postova: 0
  • Spol: Ženski
  • Debeo sam i volim lopatu
    • let's chat
Room at the Top
« : 18.08.2014. 13:28:14 »

Opis:
Priča se odvija u poslijeratnoj Britaniji i prati borbu mladog čovjeka da se izdigne iznad svijeta u kojem je odrastao, noseći se s vječnim temama težnje, samoobmane, ljubomore i istinske ljubavi.
Joe Lampton odrastao je u siromaštvu u Duftonu, gradiću u Yorkshireu. Ambiciozan je to mladić koji u životu ima jedan jedini cilj: popeti se na društvenoj ljestvici i dospjeti u svijet bogatih i moćnih. A nakon što će se nastaniti u Warleyu, zaposliti se i preseliti u bolji dio grada, poznat kao Top, čini se da mu to i polazi za rukom. Joe je naočit i ljubazan pa će se zgodna i bogata Susan Brown ubrzo zaljubiti u njega. Ona mu savršeno odgovara i uskoro će se pred njime otvoriti mnoge prilike.
Ali Joe ljubi drugu ženu. Alice Aisgill starija je od njega, više nije lijepa kao nekad i udana je. No između njih dvoje rađa se nevjerojatna ljubav u kojoj će oboje pronaći ispunjenje o kakvom nisu nikada sanjali. Ali nakon što Susan i ostali otkriju njihovu vezu, Joe će morati birati između prave ljubavi koju osjeća prema Alice i uspjeha i stabilnosti koje pruža veza sa Susan.

Izvor: HRT

Žanr: drama
Kanal: BBC Four
Godina proizvodnje: 2012.
Glumci: Matthew McNulty, Tom Brooke, Julia Ford, Peter Wight, Kevin Doyle, Maxine Peake, Lauren Crace, Kate O'Flynn, Zoe Telford, Paul Tomblin

IMDb
TVDb
Wikipedia
TVRage

Titlovi
« Zadnja izmjena: 24.06.2015. 08:21:46 MilanRS »
Želim ostati upamćen kao najveći lopatar

"Ne pitajte što lopata može učiniti za vas, već što vi možete učiniti s lopatom." - Bucko Lopatar

Neznalica jednom, neznalica uvijek... ljemonzo