Serije > O serijama

Cupid (2009)

(1/9) > >>

goran83:

Opis:
Trevor Hejl je privlačan, dosetljiv, i neobično inteligentan - i mogao bi biti Kupid, grčkorimski bog ljubavi. Verovatno nije, mada on veruje da jeste. Trevorovo insistiranje na tome da je Kupid dovodi ga u bolnicu za mentalno obolele, gde se upoznaje sa psihologom Kler Alen, slavnim stručnjakom u sferi romantike. Trevor objašnjava Kler kako mu je Zevs oduzeo sve božje moći i proterao ga sa planine Olimpa kao kaznu za njegovu drskost. Da bi ponovo zaslužio svoje mesto među bogovima, Trevor mora da ujedini 100 parova u večnoj ljubavi bez pomoći svog luka i strele. Kler ne veruje u Kupida, ali rizikuje svoju karijeru kad pušta Trevora iz bolnice preuzimajući ličnu odgovornost za njegovo ponašanje. Trevor pronalazi posao kao šanker i redovno prekida Kler u njenim grupnim terapijskim sesijama. I sve vreme planira svoju promotivnu kampanju romantike i pridobijanju mesta na Olimpu. Dok ohrabruje druge na seksualnu neobuzdanost, Trevor se obavezuje na celibat; veruje da će ga seks sa smrtnikom zauvek vezati za Zemlju.

Žanr: komedija
Kanal: ABC
Godina: 2009.

IMDb
TVDb
Wikipedia
TV.com

Titlovi


Pripremio: Dacia

Loki:
Ako je od Roba Thomasa, ne može biti loše!  :)

goran83:
I ja sam siguran da ne moze biti lose...Svidja mi se cast,zanimljiva tema,Rob Thomas kao glavni covjek.....ovo MORA biti dobro.....definitivno dajem sansu...

Promo slike: http://spoilertv.blogspot.com/2008/08/cupid-promotional-photos.html

Ovo je inace rimejk neke stare serije,koja je bila veoma popularna...

Loki:
To je rimejk istoimene serije, takođe Robove, iz 1998.

Sa mladim (tada), Jeremy Pivenom u glavnoj ulozi!

artmaja:
I ja sad jedva čekam na početak ove ''Cupid'' serije ...  clapp

More info:
tv.com
IMDb

#
1. Season 1, Ep 1: Pilot

Trevor Hale is Cupid. He was sent from Mt. Olympus to help 100 couples get together. In this pilot episode Trevor is trying to help Dave find his dream girl, without his bow and arrow, but he does have the help of his psychologist Dr. Claire Allen who isn't sure if Trevor is for real or not.
Aired: 3/31/2009

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju