Ne navija se za nikog već se simpatizira Honduras, Gana, Kostarika, Kamerun, Čile, Obala i Urugvaj. Sve simpatične repke koje osim Urugvaja i dark horsea Čilea nemaju šanse. Čile i Urugvaj definitivno mogu zadati koban udarac favoritima.
Argetina ima brutalan napad, vjerojatno najjači na prvenstvu, ali obrana šteka iako Mascerano kad je na svojoj prirodnoj poziciji (ne kao u Barci) je fantastičan igrač tako da će odmah iza veznih biti jako težak za preći.
Brazil je osvojio CC nedavno i to pobijedio Italiju, rasturio Španjolsku. Oni nemaju više zvijezda ala Rivaldo, Pravi Ronaldo ili Zubati, ali je prava momčad. A i tu je Scolari koji je za repke vrhunski trener.
Švabama je otišao Reus, tako da su sad ostali na Kloseu u napadu. Kao i Brazil, prava momčad, ali ne vidim ih u finalu. Postali su kao Tulipani na velikim prvenstvima. Stalno flopaju. Dovuku se oni daleko, melju i melju pa ih onda svi vide kao favorite i onda flop.
Talijani su talijani. U grupi su sa Engleskom i Urugvajom. Jaka grupa. Kao i Švabe, Gana i Portugal. Portugal se uvijek muči u kvalifikacijama i još im možda Kristina neće igrati zbog Ganskog vudu vrača ooooo-ooo.
Engleze ne vidim nigdje. Haha-ha.
Uz Čile, dark horse je i Belgija koja dolazi kao najtalentiranija momčad. Nemaju pritisak, imaju mladu momčad i mogu napraviti velike stvari.
Za Španjolsku bi se reklo da nemaju motiva, ali mislim si, ovo je jebeno svjetsko prvenstvo. Održava se svake četiri godine, a nekim igračima kao što su Xavi ili Villa je ovo zadnje prvenstvo. Mislim da kod njih motivacija nije upitna. Neće biti nabrijani kao Belgija, ali to se i od njih ne očekuje.
Za Francusku imam visoka očekivanja, napokon. Znamo da su u zadnjih 10-ak godina osim 2006. bili loši. Riberya im nema, ali tu su Pogba koji dolazi iz najvećeg talijanskog kluba Juventusa i Griezmann iz Sociedada. Zapamtite Griezmanna. Ulažem pare u njega da će biti najveće otkriće prvenstva. Svako ko prati La ligu, zna o kakvoj se igračini radi.