Serije > Općenito o serijama

Novosti o TV-serijama

<< < (47/47)

somied:
‘Black Panther’ spin-off serija u razvoju!
https://svijetfilma.eu/black-panther-spin-off-serija-u-razvoju/
Očekuje se da će Black Panther 2 napraviti narativni pomak zbog tragične smrti glavne zvijezde franšize, Chadwicka Bosemana, prošle godine. Glumačka ekipa i ekipa nadolazećeg nastavka još uvijek su u dubokoj žalosti, što dovodi do brojnih priznanja glumcu njegovih kolega veterana iz MCU-a.

Marin VD:
Serija 'Gospodar prstenova' bit će najskuplja ikad, prva sezona košta oko tri milijarde kuna


--- Citat: ---Serija 'Gospodar prstenova' bit će najskuplja ikad, prva sezona košta oko tri milijarde kuna
Amazon je odlučio ići na sve ili ništa - za prava na snimanje TV serije ‘Gospodar prstenova’ platili su 250 milijuna dolara. Pilot epizode snimaju na Novom Zelandu i planiraju barem pet sezona po deset epizoda.

Ovaj put radnja se odvija tisućama godina prije događaja iz Tolkienovih “Hobita” i “Gospodara prstenova”. Vraća se u Drugo doba Tolkienova Međuzemlja, što znači da će se puno dublje baviti događajima iz tog razdoblja. To je vrijeme kad su se rađale moćne sile i kad su nastajala i propadala slavna kraljevstva, vrijeme kad se kovao Prsten moći.

Za usporedbu, jedna od najuspješnijih TV serija današnjice - “Igra prijestolja”, po epizodi je koštala oko 15,000.000 dolara, a “Gospodar prstenova” nadmašit će ga tri puta.
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju