Zna sam da ce se ovome penalu Dzoniju obit o glavu sa ovom mu djevojkom, a totalno zaboravih da ona uze onaj kofer, al me opet napomenu, izgleda da ne ostavlja ova serija toliki utisak cim zaboravljam sto se desilo prije nedelju dana, a sve se na kraj izdesavalo.

I eto ga, izgleda da nema u ovu grupu agenata, normalnog, cistog i tako to. Sad ce ovaj Karlos da caruje, ovaj ce da ga pusta radi djevojke..
Briggs srecom ode, i onda vengeance mode, milo mi je, dobro je sto Charlie ne izgubi dijete, bas me zanima kako ce se to odigrat s njom, ide li, ostaje li, mozda usvajanje neko? I onaj ce da nadje onoga Britanca raspalog, okle skoci brat, bruka.
Dzejks nista, on svoj posa..
A Pejdz, a jes da je milina gledat Serindu Swan, ali ovo ne moze, proda svog agenta iz kuce, makse, radi neke Ukrajinke tamo, jes, ona se toliko vezala za nju, a makseeee.. Cus, aj ne moze se opravdat da je onu spalio, i vjerovatno nikad nece dokazat, al tamo poslat Sida da ga ubije, pih. Nadah se da ce Briggs stic na vrijeme, al oce djaola, eto prica isto za novu sezonu, sto bi s Majkom, jesu li ga uspjeli ozivjeti, onda opet se mora ic na Sida..
Graceland, mislim da ce definitivno da se raspane ona kuca.. Sid zna za nju, vrijeme je za neko drugo utociste.. A i puna je prljavih agenata.. Na kraj ispade Briggs svetac, sto bi s Odinom Rossi? Ne saznase da je to on, a?
A kad se sjetim prve sezone, sto je izigrava Badiljo onoga serijskog ubicu, ono je nesto najgluplje sto vidjeh na TV ekran..