Serije > O serijama

Sharpe

(1/7) > >>

tref:

Opis:
Priča obuhvata avanture Ričarda Šarpa (Šon Bin), vojnika britanske vojske tokom Napoleonovih ratova.U ovoj seriji od 18 epizoda pratimo radnju od Šaropovog unapredjenja u poručnika do dogadjaja posle Nalopeonovih ratova.
U prvim Šarpovim avanturama koji se odigravaju u Indiji glavnog junaka upoznajemo kao dobrog vojnika,vrsnog strelca koji se vesto služi mačem i puškom.

Žanr: povijesna


IMDb
TVDb
Wikipedia

Titlovi


Pripremio: Red Dragon

djera63:
Ja je upravo skidam sa rapida, izgleda mi dobro po glumcima, ako neko ima titlove neka ih postavi, bar engleske

MilanRS:
Zabranjeno je postavljanje titlova na engleskom. Može na mail ili PP.

tref:
Serija se sastoji od mislim 30 epizoda s tim da su po dvije vezane sto znaci da ima 15 zasebnih prica.Za sada se na netu mogu naci titolvi za epizodu "Sharpe's Challenge"pa stoga predlazem da prvo mozda skines i pregledas upravo tu epizodu.Citava serija je nadahnuta zaista velikom dozom hrabrosti i patriotizma u vrijeme Napoleonovih ratova.

Goya:
Joj !!! Pa ovu sam seriju davno gledao i to svaku epizodu  :D Serija je stvarno vrh !!! Odlicna tema  :)Za one koji su gledali ! Oni koji hoce da gledaju ili jos nijesu gledali  da ne ulaze u spoiler !!!!!!!!!!!!!

Spoiler for Hiden: Mada koliko se secam,na kraju serije kada biva ona odlucujuca bitka mnogo glavnih likova umire tj. pogine  :( pa cak i mene se cini i da ni ob=vaj kapetan Sharp  nije prezivio  :-\ Mada je moram imati  :'( Da se posjetim  8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju