Općenito > Općenito

NAJbrzi prevodi

(1/2) > >>

Jacob Linus:
Posto je valjda zabranjeno reklamirati druge sajtove, ali ko prevodi pretpostavice o kom se radi, ali to nije bitno. Tamo postoji ona devojka, valjda joj nick Sanowa, i ovo pricam da bih vas pitao sledece, ODAKLE NJOJ SVI TI TITLOVI? : )) Mislim eng izbaci prva na netu, ne znam da li uzme negde na nekom drugom mestu, ali mislim da ne, ona bas prva stavi, ali ajde za eng to cu i razumeti, ali npr ona stavlja brazilski, finski..spanski, sve moguce jezike! Da li je samo nasla brazilski sajt sa prevodima slican ovom i njima pokrade, pa uploaduje, ili sta radi? Ali opet i to mi je cudno, jer i za te redje jezike izbaci prevode jakooo brzo, npr evo vec je dodala prison break s04e08 na eng, na braz. i grckom i bugarskom...vidjao sam da i turski stavlja, bukvalno sve jezike!!! Ako ima neke ljude sto prevode, ajde da je nagovorimo da unajmi i neke koji znaju srpski i da radi za nas :)))

simac:
Ili pribacuje s google translatorom na ostale jezike ili uploaduje s drugih sajtova...

Jacob Linus:
Pa ne verujem da je sa google, mislim da su dobri prevodi, mozda prebacuje sa drugih sajtova, to sam i ja mislio! Ali opet mi je cudno, jer to znachi da je nasla takve sve sajtove, gde prvi prevodi izlaze, jer ona sve PRVA stavlja, riba je nevidjen lik..ili bolje reci freak :)

simac:
Bija san ja nasa forum na kojima je popis svih sajtova u europi s prijevodima, tu je naravno i nas, al neznan di je to, al jebiga sta tu gubi vrime koja joj korist od toga... ;D

Jacob Linus:
pa tamo je prva sa uploadom, ali nije ok krade, ali opet, dobijaju ljudi jer je lakse naci tako neki sajt gde ima goomila prevoda nego neki grcki forum gde neki fanovi u atini ili gr prevedu sa eng na gr eto npr to :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju