Serije > Općenito o serijama

Red dwarf prijevod za DVDRip sezone 6-8

<< < (2/2)

Tizhu:
Baš sam dobio u mejl jednog od prevodioca koji kaže da ja imam produženu verziju. Malo sam se krivo izrazio u prijašnjem postu, titlova ima, ali ono kaj sam našao su samo za tu skraćenu verziju. Pa eto ako netko zna gdje ima za tu dužu titlova ili gdje mogu skinuti kraću verziju, nije ni to bed, neka javi. I sam još jedno pitanje; kolika je razlika između kratke i duže verzije? Hvala, ekipa!

Dead_Poet:

--- Citat: Tizhu - 20.10.2008. 14:28:04 ---Baš sam dobio u mejl jednog od prevodioca koji kaže da ja imam produženu verziju. Malo sam se krivo izrazio u prijašnjem postu, titlova ima, ali ono kaj sam našao su samo za tu skraćenu verziju. Pa eto ako netko zna gdje ima za tu dužu titlova ili gdje mogu skinuti kraću verziju, nije ni to bed, neka javi. I sam još jedno pitanje; kolika je razlika između kratke i duže verzije? Hvala, ekipa!

--- Kraj citata ---

Ako nema ovdje, nema nigdje  ;)

A skracena verzija... ne znam, proguglaj malo, potrazi po torrentima, rapidu... Razlika je svega cca 5 minuta, odnosno fali koja scena.

Tizhu:
Sve sam ih pregledao i dalje su za sve epizode samo po jedan prijevod osim u osmoj "Back in the Red - Part 3" ima dva prijevoda, ali nijedan ne paše. Prevoditelji čiji titlovi su mi odgovarali čak i bez podešavanja su sljedeći: LEVIS, darQ, Johnny_reb, Slaven D., Nenek, sdedus i gore potpisani Veleno. sdedus mi je javio mejlom da nema (Hvala!), pa Veleno ako imaš titlove da mi ih pošalješ ili da ih ponovno uploadaš bio bih ti vrlo zahvalan kao i bilo kojem od gore navedenih prevoditelja. Hvala još jednom svima!

Veleno:
Nažalost nemam. Sve titlove koje imam sam postavio na sajt. Meni su odgovarali za verziju koju imam pa se nisam više htio zahebavati.

Tizhu:
Našao sam na engleskom, za sada će to morati poslužiti. Svejedno hvala svima na pomoći!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju