Serije > O serijama

Crusoe

(1/23) > >>

MilanRS:

Opis:
Ova televizijska adaptacija klasičnog romana Daniela Defoea donosi priču o djetinjstvu mladog Crusoea, njegovo odrastanje u muškarca i formiranje u ambicioznog obiteljskog čovjeka. Zbog dugova, izdajničkih poslova obiteljskih suradnika i nestabilne političke klime, Crusoe se odlučuje za odlazak iz obiteljskog doma kako bi skinuo ljagu sa svog prezimena. Ostavljajući svoju obitelj, misleći da su u dobrim rukama, Crusoe igrom sudbine doživi brodolom te postane zarobljenik rajskog otoka. Dok se bori za opstanak u divljini Robinson ni ne shvaća kakvu su sudbinu doživjeli njegovi najmiliji.

Robinson odluči otići na putovanje u Novi svijet kako bi pronašao blago i spasio svoj obiteljski posao od dugova. Da zaštiti budućnost svoje mlade obitelji i prelijepe žene Susannah, mladi Crusoe ih ostavlja pod budnim okom obiteljskog prijatelja i dobročinitelja Jeremiaha Blackthorna. U cijelu priču se tada uplete sudbina te Crusoe doživi brodolom i nađe se zarobljen na otoku koji nije ucrtan ni na jednoj zemljopisnoj karti.

Oslanjajući se na svoju inteligenciju, Crusoe uspijeva preživjeti u neciviliziranim uvjetima te tamo stekne i novog prijatelja Petka - domoroca koji ga je spasio iz nemilosrdnih kandži kanibala. Robinson će tijekom svog boravka na otoku otkriti nevjerojatne stvari te doživjeti razne nezgode i avanture poput dolaska lovaca na blago, napad kanibala i egzotičnih ljepotica. Unatoč tome što je razdvojen od svoje obitelji i života koji je ranije poznavao, Robinsonova želja da se vrati svojoj supruzi i obitelji je iz dana u dan sve veća.

U međuvremenu u Londonu,  namjere zaštitnika njegove obitelji  Blackthorna čini se ipak nisu bile tako časne kako je Crusoe mislio. Blackthorn se ujedinio sa Samuelom Tuffleyjem te na sve načine pokušava uništiti Crusoeovu obitelj. Susannah, uvjerena u činjenicu kako joj je voljeni suprug živ, biva protjerana, dok su djeca nasilno razdvojena od nje. Kada se Blackthorn uvjeri da je Crusoe još uvijek živ, kreće u lov kako bi dovršio ono što je započeo - uništenje obitelji Crusoe.

Bez ikakve nade za napuštanjem otoka, Crusoe svim silama nastoji ostvariti svoj cilj, a taj je vratiti se kući svojoj ljubljenoj supruzi i vratiti čast svojem imenu.

Žanr: povijesna, drama

IMDb
Wikipedia
TV.com

Titlovi

Pripremili: forzajuve & Gordon Freeman

simac:
Uuuuu ovo ce se gledat, hvala i bravo Milane na temi! ;)

aca_coa:
Ja skidam, pa da vidim kakva je.
Mislim da je ovo mini serija od 13 epizoda.

alister4:
Od gledah prve 2 epizode spojene i utisci su sjajni .Kvalitetna produkcija izbor glumaca je dobar....u seriji ima istih fora fleseva iz proslosti kao u lost-u.Rajsko ostrvo pirati ,spanski vojnici potraga za zlatom .....jurnjava po ostrvu Robizon ,Petko ...prava avantura...serija ima sve uslove da bude pravi hit ..... 8)

simac:
I ja san sinoc pogleda, ovaj post povise govori i moje dojmove! ;)

Samo kad se bude prevodilo morat cu ponovo pogledat jer pola epizode nisan razumija zbog onog naglaska ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju