Serije > O serijama

The Colbys

(1/2) > >>

Tweegy:


Opis:
Kolbijevi (originalan naziv „Dinstija II: Kolbijevi“) je američka sapunica, koja je emitovana na ABC-u od 20. novembra 1985. do 26. marta 1987. Producent Aron Speling zamislio je seriju kao spin-off Dinastije, koja je bila najviše ocenjena serija od 1984-1985 američke televizijske sezone. U „Kolbijevima“ se radi o drugoj bogatoj, više klasnoj porodici, koji su daleki rođaci Karington dinastije, velike multi-nacionalne korporacije. S namerom da nadmaše svoje prethodnike u raskoši, producenti su gledali da angažuju veoma velike zvezde za to doba među kojima su: Charlton Heston, Barbara Stanwyck, Katharine Ross, Stephanie Beacham, Emma Ssmms i Ricardo Montalban.

Iz Dinastije se pojavljuje naslednica Felon Karington Kolbi, za koju se smatralo  da je mrtva. Ponovno se pojavljuje živa, pati od amnezije i koristi ime Rendal Adams. Odlaskom iz Kalifornije nakon što je prepoznala prezime "Kolbi", upoznaje Majlsa Kolbija, ne shvatajući da je rođak njenog bivšeg muža, Džefa. Uzajamno poslovni poduhvat dovodi Kolbijeve u Denver, Kalifornija, u vili Feloninog oca Blejka Karingtona.

Uloge: Charlton Heston, John James, Stephanie Beacham, Katharine Ross, Emma Samms, Joseph Campanella,
Maxwell Caulfield, Tracy Scoggins, Claire Yarlett, Ricardo Montalban, Michael Parks, Barbara Stanwyck...

Žanr: drama
Godina: 1985.

IMDB
TVDb
Wikipedia
TVrage
TV.com


Titlovi

dalmatino:
Pogledah malo epizoda preko YT, ali nikako nisam pronašao gdje da ih u cijelosti skinem  :dash

Armati:
Ja sam nekako skinuo prvu epizocu ali bez titlova (ni engleskih) nista nisam razumeo.
Hvala puno za prevode prvih pet epizoda. Nikad nisam video ovu seriju ni kao mali (kao Dinastiju koju sam odgledao od prve do poslednje epizode).
Mozda sad je lakse skinuti seriju. :)

Armati:
Hvala jos jednom za sve prevode. :)

damblldorr:
jel ima negde linkova za the colbys,moze i na pm,hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju