Autor Tema: 'Zlatni Tuš'' Nagrade © [Nominacije]  (Posjeta: 1394 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Šubi

  • Troler
  • Heroj član
  • *****
  • Postova: 2299
  • Spol: Muški
  • Capo di tutti capi.
'Zlatni Tuš'' Nagrade © [Nominacije]
« : 25.12.2011. 16:31:29 »
2011 nam se bliži kraju, bilo je tu puno filmskih naslova, dobrih, ali i onih manje dobrih. Za početak definicija za one koji odbijaju priznati svoju upoznatost sa terminom ''golden shower''

Spoiler for Hiden:
Golden Shower = The act of urinating on another person

Ovo može biti naša verzija famoznih Zlatnih Malina, samo što mi možemo biti gadniji, imati kategoriju domaćih filmova (realno najstrašnija konkurencija) i na kraju mi glasamo i od nas zavise nagrade  :)

Pa krenimo redom..


Zlatni tuš za filmsko ostvarenje sa prostora Jugoslavije:Besprijekorni favorit kladionica, Lazar Ristovski je za Zlatni Tuš ono što je Barselona za moderni fudbal, nedodiljiv! Prvo pogledaš film, onda shvatiš da nisi ništa razumio, onda budeš kivan na sebe gdje si uzalud potrošio 2 sata vremena.
Ko god da je pogledao ovaj film u budućnosti će mu 'Zduhač' biti asocijacija na nešto drugo,a ne na avanturu. Film koji je u Banja Luci ostao upamćen kao 'onaj film gdje si skontao nekoga koga znaš kraj nekoga koga znaš sa televizije'.


Zlatni tuš za filmsko ostvarenje sa engleskog govornog područja:Cage je svojom upornošću zaslužio bar jedan film u nominacijama, a pošto Drive Angry ima Amber Heard dilema nije postojala. Potrudite se da nikada u životu ne pogledate ovo.
Emily Browning i Carla Gugino su mogle sjediti u čekaonici 2 sata pred kamerama i ja bi bio zadovoljan ali podcijenio sam Snydera.
Jedini film koji bi izazvao veći bijes kod nas bi bio američka ekranizacija Alan Forda,a da pride naslovnog lika igra Sergej Trifunović.


ZLATNI TUŠ© ZA DOMETE U REŽIJI:

Ron Howard (The Dilemma)
Zack Snyder (Sucker Punch)


ZLATNI TUŠ© ZA DOMETE U GLAVNOJ MUŠKOJ ULOZI:

Nicholas Cage (Trespass)
Ryan Reynolds (Green Lantern)


ZLATNI TUŠ© ZA DOMETE U GLAVNOJ ŽENSKOJ ULOZI:

Adam Sandler (Jack and Jill)
Kristen Stewart (Breaking Dawn Part 1)
Sarah Jessica Parker (I Don't Know How She Does It)
Martin Lawrence (Big Mommas Like Father)
Svi nominovani su zaslužili Zlatni Tuš© ali za sada mjesta pod Tušem ima samo za po jednog!
Nek nominacije počnu, za najistaknutije ćemo otvoriti glasanje, pa neka najbolji (odnosno najbolji kod najgorih) pobjedi!Tags: