Hvala puno 
Naravno, ako odlucis da radis prevod dalje, samo posalji pm da znam, naravno vazi i obrnuto 
Mislim da cu u narednom periodu da pocnem da prevodim John Doe seriju, za koju ne postoje prevodi ni na eng, pa ce to da mi oduzme otprilike sve vreme, tako da cu slabije imati vremena za te kratke humoristicke. Ali ako vidim da nema prevoda, znaci da si u obavezama, pa cu da pokusam da bacim na upload 
PozZz
Naravno da ću raditi prevod, radila sam ga i do sada i ne nameravam da odustajem, nekako sam ludo vezana za tu seriju

Samo eto ove nedelje igrom slučaja nisam stigla brzo da ga odradim. Da ti nisi odradila, ja bi danas u toku dana prevela.
Znači ako u narednom periodu zapnem i ne budem imala vremena da odradim ja ti javim na PM pa se ti baci na posao

mada uvek ću ga nekako naći. Neću možda uspeti baš taj dan kad izađe ep da je odradim i prevedem (ko zna možda se i to dogodi ako budem raspoložena i budem imala vremena), ali do četvrtka-petka ili u najgorem slučaju do subote bi bilo gotovo, što ja isto smatram da je relativo brzo.
Znaš kako utorkom kad izađe ja je skinem, ali prvo radim prevod za Two and a half men, pa onda nju. Iako sam kad je izašla 2x01 prvo nju odradila čisto jer je dugo nije bilo
To da prevodiš John Doe ti je fenomenalna ideja. Ne mogu da verujem da se neko toga setio. Obožavam tu seriju. Bilo bi super da ima prevode, a s obzirom da ti dobro ide, verujem da će biti super odrađeni.
Pozdravčić veliki